Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Adunarea parlamentara a NATO cere aliatilor sa fie pregatiti in fata unei amenintari potentiale a Rusiei
2:35:58 PM
Adunarea parlamentara a NATO a cerut luni aliatilor sa fie pregatiti sa raspunda la o "amenintare potentiala" a Rusiei impotriva unuia dintre ei, la capatul unei sesiuni de trei zile care a avut loc la Tirana, scrie AFP.


Raluca Pruna: Domnul Tariceanu ma citeaza in declaratiile lui politice, inseamna ca fac bine ceea ce fac. / Am fost calomniata de domnul Ponta, ar trebui sa il intrebati de ce coboara nivelul discutiei atat de jos
2:24:00 PM
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv, ca "Sunt o persoana lipsita complet de ambitii politice, am venit din Belgia in Romania pentru un mandat limitat. Am vazut ca domnul Tariceanu ma citeaza in declaratiile lui politice. Ma maguleste acest lucru, inseamna ca fac bine ceea ce fac." Raluca Pruna a mai afirmat ca "Cred ca e loc in spatiul politic romanesc pentru mai mult dialog si mai putine calomnii. Am fost calomniata de domnul Ponta pe Facebook-ul domniei sale. S-a spus ca fac parte din ISIS, ca sunt nazista, ca sunt comunista, stalinista, kaghebista, batuta in cap. Ar trebui sa il intrebati pe domnul Ponta de ce coboara nivelul discutiei atat de jos."


VIDEO Radio 21 le cere scuze fotbalistilor din nationala congoleza, dupa ce Buzdugan si Morar de la Radio Zu i-au numit maimute, macaci si urangutani
2:10:43 PM
Radio21 a redactat o scrisoare in limba engleza si a realizat un clip video in care le cere scuze fotbalistilor din nationala congoleza, dupa ce Mihai Morar si Daniel Buzdugan, moderatori la Radio Zu, i-au numit pe jucatorii africani "maimute", "macaci", "urangutani" si "primate" si au fost reclamati la CNA din acest motiv, scrie GSP.ro.


LIVE TEXT Dezbatere electorala la RTV / Gabriela Firea si Nicusor Dan nu participa
2:08:00 PM
Romania TV organizeaza luni seara o dezbatere electorala la care sunt invitati candidatii la Primaria Bucurestiului. In studio sunt prezenti Daniel Barbu, Bogdan Diaconu, Iulia Gorea-Costin, Catalin Predoiu, Adrian Severin si Robert Turcescu, dar Gabriela Firea si Nicusor Dan au declinat invitatia.


??VIDEO Reportaj Cronicile din Romexpo. O incursiune in fascinanta lume a benzilor desenate, serialelor si jocurilor video
2:01:00 PM
Timp de trei zile, in jur de 40.000 de oameni -  de toate varstele -  si-au dat intalnire la Romexpo. Pasiunea pentru anime,  filme si seriale stiintifico-fantastice i-a adus pe toti la un loc, la conventia Comic Con din Romania. Astfel, vizitatorii au avut ocazia sa le adreseze intrebari jucause actorilor din serialele lor preferate, au participat la competitia regionala de gaming, au testat cele mai noi jocuri video si i-au luat la intrebari pe cei mai in voga vlogari romani.  Cei mai curajosi au defilat pe scena costumati in diverse personaje in cadrul concursului de cosplay, insa cei mai multi s-au deghizat pentru propria distractie. Principalele atractii au fost celebrul tron de fier din "Urzeala tronurilor" si standul Armatei Romane.


Alina Gorghiu despre o eventuala motiune de cenzura: PNL nu va sustine niciodata un demers de doi lei al PSD
1:42:20 PM
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, referindu-se la posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura de catre social-democrati, ca liberalii nu vor sustine niciodata "un demers de doi lei al PSD", despre care considera ca ar aduce instabilitate politica, potrivit Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply