Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ungaria consolideaza gardul ridicat in apropierea granitei cu Serbia
4:25:00 PM
Ungaria a inceput consolidarea gardului anti-migranti de la frontiera cu Serbia, pe fondul unei cresteri a numarului de refugiati dupa inchiderea taberei Idomeni din Grecia, a anuntat luni un oficial guvernamental, conform AFP.


Aripa de nord a Casei Albe a fost inchisa din cauza unui pachet suspect
4:09:48 PM
Aripa de nord a Casei Albe a fost inchisa luni din ratiuni de securitate, dupa ce in zona s-a descoperit un pachet suspect, a anuntat un reprezentant al Secret Service, citat de agentia Reuters.


LIVE TEXT Dezbatere electorala la Realitatea TV / Participa doar Nicuosr Dan: Nu ma retrag in favoarea lui Catalin Predoiu
3:47:00 PM
Nicuosr Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Generala, participa la emisiunea Jocuri de Putere, moderta de Rares Bogdan, la Realitatea TV. Principalele teme de discutii sunt sondajul comun cu PNL si planurile pentru Bucuresti.

Am construit o Universitate cu putini studenti, dar foarte buni si care este recunoscuta de toate Universitatile mari din lume. Salvati Bucurestiul este acelasi lucru. Este o institutie care tine locul de Prefect si de Inspectorat de Stat in Constructii, pentru ca daca aceste institutii ar functiona, nu ar mai veni lumea la USB.

Indiferent de spusele oricarui sondaj, nu il voi sustine pe Catalin Predoiu, insa eu tind sa facem un sondaj, iar domnul Predoiu a fost de acord. Azi dimineata a revenit si a zis ca nu a inteles bine, aseara cand am discutat la TVR. Nicuosr Dan, despre retragerea sa in favoarea lui Predoiu. Am vrut sa facem acest sondaj, tocmai pentru ca oamenii care nu sunt hotarati sa vada cum se face acest transfer de voturi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply