Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ciolos l-a dat afara pe secretarul de stat de la Transporturi, Razvan Cuc
12:19:19 PM
Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe Razvan Alexandru Cuc, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii publicate astazi in Monitorul Oficial. Cuc a fost dat afara pentru ca ar fi participat la un miting electoral in Giurgiu, potrivit unor surse guvernamentale.


Ministrul Comunicatiilor, siderat de declaratiile lui Victor Ponta, care a propus o motiune de cenzura din cauza intreruperii SEAP: Este falsa stirea ca sistemul este blocat
12:15:00 PM
Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, a raspuns, luni, criticilor lansate de fostul premier Victor Ponta, care afirmase, tot luni, ca "dezastrul administrativ" generat de intreruperea Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) "din cauza exclusiva a incompetentei Guvernului de tehnocrati" este "cel mai intemeiat si corect motiv" pentru depunerea unei motiuni de cenzura imediat dupa 15 iunie. Marius Bostan spune ca "procedurile de achizitie se deruleaza fara impedimente, este falsa stirea ca sistemul ar fi blocat". El a adaugat ca "toate procedurile de achizitie care depasesc pragul cumpararii directe vor putea fi facute dupa intrarea in vigoare a normelor de aplicare (a noii legislatii privind achizitiile publice - n.red) , dupa 2 iunie", dupa ce normele de aplicare vor fi aprobate in sedinta de Guvern.


Unul dintre cele mai bogate orase din Elvetia a ales sa plateasca o amenda de 290.000 de franci elvetieni in loc sa primeasca refugiati
12:04:18 PM
Una dintre cele mai bogate localitati din Europa a decis sa plateasca o amenda de 290.000 de franci elvetieni in loc sa accepte primirea a zece refugiati, scrie The Telegraph.


Mercedes-Benz investeste 3 miliarde euro in noi motoare
12:02:06 PM
Mercedes-Benz anunta o ofensiva interesanta in domeniul motoarelor cu ardere interna, diesel si pe benzina: investitii totale de 3 miliarde euro pentru a dezvolta noi propulsoare care sa corespunda normelor de poluare viitoare si ciclului de testare RDE (Real Driving Emissions). Si motoarele pe benzina primesc filtre de particule.


AEP da liber la pomenile electorale oferite in campanie de primarii in functie pe post de ajutoare alimentare
11:47:00 AM
Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, ieri, într-un raspuns trimis la solicitarea GdS, ca pomenile electorale oferite de primarii în functie, candidati la alegerile locale de duminica, nu încalca legislatia electorala. Autoritatea motiveaza raspunsul pe baza Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, Legea 334/2006, dar nu aminteste de propriul Ghid aprobat prin Hotarârea 19 care interzice oferirea, direct sau indirect, de alimente în campania electorala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply