Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Atac mai putin obisnuit al unor experti FMI impotriva neoliberalismului: Mareste inegalitatile, beneficiile sale au fost exagerate
12:34:11 PM
Neoliberalismul mareste inegalitatile si beneficiile sale au fost "exagerate": acest verdict nu vine din partea militantilor de extrema stanga ci de la FMI, un aparator traditional al acestei doctrine economice, scrie AFP.


Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu
12:25:00 PM
Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea dintr-o casnicie anterioara, i-a indemnat pe prietenii sai de pe Facebook sa nu o voteze pe mama sa la alegerile de duminica. "Stiu ca va sunt simpatic, dar cand veti merge la vot ( si sa va duceti), sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu", a scris Razvan Firea pe contul sau de Facebook.


Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze o lege privitoare la fondurile europene pentru infrastructura de transport
12:08:03 PM
Presedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului pentru reexaminare legea care aproba ordonanta de urgenta 68/2015, un proiect legislativ privitor la modul in care sunt gestionate fondurile europene in domeniul infrastructurii de transport.


6 tendinte demografice confirmate in 2015 care ne vor afecta in mod direct in anii care vin
12:04:09 PM
Ca si anii anteriori, 2015 a venit cu un declin demografic. Natalitate in scadere, decese in crestere, maturizarea varstei parintilor la prima casatorie, dar si o constanta a ultimilor ani: familiile cu ambii parinti salariati care fac copii sunt sub jumatate din totalul celor care au adus copii pe lume in anul trecut. Repet: declinul populatiei va avea un impact sever asupra economiei si educatiei in primul rand. Numarul tot mai mic de elevi de varsta scolara va presupune desfiintarea mai multor posturi de profesori/invatatori, populatia apta de munca se va rari si ea, ceea ce va pune o mare presiune asupra fiscalitatii. Din tot mai putine contributii Statul va trebui sa asigure tot mai multe pensii. De unde bani?


Politistii de la vama Stamora-Moravita, implicati in contrabanda cu ceasuri Rolex
12:03:07 PM
Politistii de frontiera de la vama Stamora-Moravita au fost implicati si in protejarea unei grupari care aducea ceasuri de contrabanda Rolex din Serbia, obiectele de lux urmand sa fie vandute pe piata neagra din Germania, au declarat surse judiciare, citate de agentia Agerpres.


Microsoft anunta propriul fond de investitii, cauta startupuri de cloud, securitate si inteligentia artificiala
12:02:00 PM
Microsoft a anuntat lansarea propriului fond de investitii cu capital de risc, dar si a unui accelerator. Daca, in primul caz, compania cauta startupuri care au trecut de prima etapa de dezvoltare, in accelerator se vor putea inscrie startupuri care deja dezvolta un produs si care au nevoie de sprijin. Pentru inceput, acceleratorul va activa in Londra, Berlin, Paris, Seattle, Beijing, Bangalore si Tel Aviv.


Schimbari la varful Transporturilor: un fost consilier al lui Ioan Rus devine secretar de stat
11:52:12 AM
George Dan Vuscan si Liviu Ionut Mosteanu au fost numiti marti secretari de stat la Ministerul Transporturilor, potrivit unor decizii ale premierului publicate in Monitorul Oficial. Vuscan, fiul fostului prefect de Cluj, a fost consilier al ex-ministrului Transporturilor, Ioan Rus.


?SUA avertizeaza ca Euro-2016 reprezinta o tinta potentiala pentru atacuri teroriste
11:44:22 AM
Statele Unite au avertizat marti ca Euro-2016, campionatul european de fotbal care incepe in zece zile in Franta, reprezinta o "tinta potentiala" pentru atentate teroriste, intr-o nota a Departamentului american de Stat privind riscuri de calatatorie in intreaga Europa, scrie AFP.


Minister: DNA Ploiesti face cercetari la APIA, privind sistemul prin care se impart banii europeni
11:44:00 AM
Directia Nationala Anticoruptie (DNA) efectueaza cercetari privind platile directe pentru fermieri si achizitionarea serviciilor de actualizare a softului prin care se fac aceste plati, a informat, marti, Directia  Generala Control, Antifrauda si Inspectii (DGCAI)  a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), la solicitarea HotNews.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply