Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?LIVE Text Simona Halep vs Samantha Stosur (de la ora 12:00) - A treia tentativa poate este cu noroc
4:30:00 AM
Ploaia a fost vedeta ultimelor zile la Paris, turneul de la Roland Garros (al doilea de Grand Slam al anului) avand serios de suferit din aceasta cauza. La a treia incercare, Simona Halep si Samantha Stosur spera sa se intalneasca astazi, de la ora 12:00. Meciul din optimile competitiei va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro.


Mega-dosar cu perchezitii in sistemul sanitar din 16 judete: studii clinice ilegale pe pacienti
4:30:00 AM
Procurorii de la Parchetul General fac marti 26 de perchezitii la cabinetele unor doctori si la spitale din 16 judete, plus la cinci firme cu profil medical, potrivit unui comunicat. Procurorii ii acuza pe mai multi medici ca au incalcat legea, facand studii clinice ilegale pe pacienti, ceea ce ar putea duce la autorizarea intrarii pe piata a unor medicamente ce afecteaza negativ starea de sanatate a populatiei.


Robert Turcescu readuce in discutie modul cum o societate media condusa de Gabriela Firea vindea materiale jurnalistice companiei Oltchim
4:25:17 AM
?Modul cum intelegea Gabriela Firea, actualmente candidat PSD la Primaria Capitalei, sa "vanda" materiale jurnalistice unor intreprinderi de stat cand se afla la conducerea unei institutii de presa a fost readus in discutie, luni seara, de candidatul PMP la aceeasi primarie, Robert Turcescu. Acesta a prezentat, la dezbaterea electorala organizata de Romania TV, un contract pe care tot el il publicase initial in 2012 si care arata cum o companie de media condusa de Firea ar fi vandut prin contract, catre Oltchim, interviuri si reportaje in Saptamana Financiara si Financiarul.


Ce alimente ne fac fericiti
4:24:03 AM
Unele fructe, legume si pestele ar avea capacitatea de a-i face fericiti pe oameni – este teoria pe care medicul Bernard Fontanille si Laurence Grezaud, o ziarista din domeniul sanatatii, o dezvolta in cartea “Alimentele care aduc fericire”, relateaza Le Parisien, potrivit Agerpres.


Plati europene frauduloase de 888 mil. euro anul trecut in UE. Romania, Bulgaria si Ungaria, cea mai mare concentratie de astfel de solicitari
4:23:28 AM
Fonduri de aproape 900 de milioane de euro au fost date unor solicitanti fraudulosi anul trecut, cea mai mare concentrare de cereri de fonduri europene suspectate de fals venind din Romania, Bulgaria si Ungaria, arata datele investigatorilor UE, citate de Reuters.


ANAF a publicat procedurile privind inregistrarea si radierea in/din Registrul persoanelor impozabile care aplica sistemul de TVA la incasare
4:09:22 AM
In Monitorul Oficial de vineri, 27 mai 2016, a fost publicat un ordin ANAF ce adopta procedurile privind inregistrarea si radierea in/din Registrul persoanelor impozabile care aplica sistemul de TVA la incasare. Acelasi document adopta si formatul notificarii privind aplicarea TVA la incasare, formular 097.


?VIDEO Franta-Camerun 3-2/ Defensiva, punctul slab al echipei - France Press
4:09:00 AM
Franta, adversara Romaniei la Euro 2016, a castigat luni cu scorul de 3-2  amicalul impotriva Camerunului, meci disputat pe "Stade de la Beaujoire" din Nantes. Ultima partida de pregatire a francezilor pana la meciul de deschidere contra Romaniei este sambata, cu nationala Scotiei.


Incendiu la penitenciarul Craiova, trei detinuti au primit ingrijiri medicale
3:43:28 AM
Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, iar trei detinuti au avut nevoie de ingrijiri medicale, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply