Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Buzdugan si Morar, reclamati la CNA pentru 'glumele' cu Congo: maimute, macaci, gorilieni, urangutani
7:32:21 AM
Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost reclamati la CNA pentru ce au spus dupa meciul Romania - Congo. "Maimute", "urangutani", "macaci", "primate" - au fost termenii folositi de cei doi realizatori de la Radio ZU intr-o serie de "glume" legate de congolezi, scrie PaginadeMedia.ro, care prezinta si cateva exemple.


Bucurestiul, in vizorul propagandei de la Kremlin. Rossia 1 va difuza un reportaj care prezinta Romania ca o tara din lumea a III-a
7:25:13 AM
Propaganda de la Kremlin si-a indreptat armele contra Romaniei, scrie site-ul Unimedia.md, care anunta ca postul de televiziunea Rossia 1 va difuza un reportaj in care Romania este prezentata ca o tara din lumea a III-a, unde situatia s-a inrautatit dupa aderarea la Uniunea Europeana.


Pressone.ro: Teza de doctorat a lui Robert Negoita, plagiata integral. Printre sursele de inspiratie: Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, economistul Nouriel Roubini, articole de presa
7:23:00 AM
Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a plagiata integral teza sa de doctorat, ideile din cele 310 pagini ale lucrarii, precum si modul de prezentare fiind copiate, fara citare, din surse disponibile, in marea parte, pe internet, informeaza Pressone.ro. Astfel, in teza de doctorat intitulata "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social" sunt copiate  texte semnate, printre altii, de faimosul economist american Nouriel Roubini, de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, de Peter Akos Bod - fost presedinte al Bancii Nationale Maghiare, de profesorul de economie Cristian Paun sau de Liviu Turcu, fost spion al Securitatii ceausiste.


5,8 miliarde de euro pusi la bataie pentru prroiectele europene ale Romaniei de autostrazi cai ferate si metrou
7:22:26 AM
Ministerul Fondurilor Europene (MFE) deschide luni apeluri de finantare pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare si de metrou cu un buget total de 5,8 miliarde euro din alocarea totala aferenta Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020.


Rapid a promovat in Liga 1 - FIFA a anulat depunctarea giulestenilor
7:22:00 AM
FIFA a anulat, luni, sanctiunea cu deducerea a sase puncte dictata clubului Rapid in urma datoriei catre fostul sau jucator Rhema Obed, iar gruparea giulesteana obtine in acest mod promovarea directa in editia 2016-2017 a Ligii I, informeaza site-ul oficial a Federatiei Romane de Fotbal.


Intentia lui Jean-Claude Juncker de a vizita Rusia starneste rezistenta din partea SUA si a mai multor tari europene
7:16:43 AM
Intentia presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de a participa luna viitoare la Forumul Economic din Sankt Petersburg starneste o rezistenta in crestere din partea Statele Unite, a unor tari europene si chiar in cadrul staff-ului sau, scrie Politico.eu.


Electric Castle militeaza pentru #electricmonday, o zi libera pentru angajatii care merg la festival
7:11:00 AM
Electric Castle vine in sprijinul fanilor "electrici" si lanseaza campania Unofficial Partners, pentru a convinge managerii sa ofere liber ziua de luni angajatilor care participa la festival. Asta pentru ca cei mai multi dintre cei care merg la Electric Castle sunt nevoiti sa plece spre casa inainte de terminarea evenimentului, pentru a ajunge lunea la munca. Companiile care intra in spiritul festivalului si ofera angajatilor o zi de luni electrica (#electricmonday), devin parteneri "neoficiali" ai Electric Castle, anunta organizatorii. Festivalul va avea loc intre 14 si 17 iulie, la castelul Banffy din localitatea Bontida, judetul Cluj.


Adversarele Romaniei la Euro 2016: Ce au facut Franta, Elvetia si Albania in ultimele amicale
7:10:00 AM
La EURO 2016, Romania face parte din Grupa A si va juca meciul de deschidere al competitiei, pe 10 iunie, contra Frantei, pe Stade de France. Urmatoarele doua meciuri vor fi impotriva Elvetiei (15 iunie, Parc des Princes- Paris) si Albaniei (19 aprilie - Lyon). Romania a dezamagit in amicalele din Italia, inregistrand un rezultat de egalitate, 1-1 cu Congo, si o infrangere, 4-3 cu Ucraina.


DNA cere 14 ani de inchisoare pentru Puiu Popoviciu in dosarul terenului subevaluat
6:52:08 AM
Procurorii anticoruptie au cerut, luni, magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, 14 ani de inchisoare pentru Gabriel "Puiu" Popoviciu in dosarul terenului subevaluat in care au fost trimisi in judecata si fostii sefi de la DGIPI si DGA Cornel Serban si Petru Pitcovici, informeaza Mediafax. "Pentru Popoviciu dispuneti avand in vedere aceleasi argumente, pedeapsa de 14 ani de inchisoare. Pentru ca are concurs de infractiuni aplicati o pedeapsa complementara", au specificat procurorii in fata instantei.


CALENDAR. 70.000 - 200.000 Euro pentru PFA, SRL si alte firme care vor sa faca afaceri non-agricole la sate. Cand incep cele mai asteptate finantari PNDR. Descarca programul deschiderii sesiunilor 2016
6:51:00 AM
Se apropie unele dintre cele mai asteptate linii de finantare europene, submasurile 6.2 si 6.4, din cadrul Programului National de Dezvotare Rurala (PNDR) 2014-2020, in care se vor acorda pana la 70.000 de euro, respectiv 200.000 de euro pentru peroane fizice autorizate (PFA), societati cu raspundere limitata (SRL) si alte forme de firme, care fac mici afaceri non-agricole in mediul rural: ateliere de confectii, textile, pensiuni, artizanat, servicii medicale, servicii sanitar-veterinare, contabilitate, consultanta in afaceri, software si altele.


Un startup american misterios cauta peste 250 milioane dolari finantare pentru a dezvolta masini care se conduc singure
6:42:00 AM
Zoox, un startup despre care se stiu foarte putine lucruri, cauta sa obtina 252 milioane dolari finantare pentru a-si atinge obiectivul de a aduce pe sosele pana in 2020 masini capabile sa se conduca singure. Startup-ul a obtinut recent 20 milioane dolari finantare si este evaluat la aproape un miliard de dolari, obtinand si autorizatia de a testa masini autonome in California.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply