Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Schalke - Ajax 3-2 (dupa prelungiri)/ Condusi cu 3-0, olandezii au obtinut calificarea in ultimele 10 minute ale partidei
2:38:00 AM
Cea mai dramatica intalnire din mansa secunda a sferturilor Europa League a fost cea dintre Schalke 04 si Ajax Amsterdam. Invinsi cu 0-2 in meciul tur, nemtii au castigat cu acelasi scor primele 90 de minute de pe "Veltins Arena" si au impins partida in prelungiri. Caligiuri a inscris golul sperantei pentru Schalke, insa "lancierii" au revenit incredibil si au marcat de doua ori in zece oameni, obtinand o calificare nesperata in semifinalele competitiei.


Statul Islamic a revendicat atacul de pe Champs-Elysees si anunta ca autorul este Abu Yussef, belgianul. Politia franceza a perchezitionat locuinta unui suspect pe nume Karim Cheurfi
2:17:00 AM
Autorul atacului de pe Champs-Elysees este "Abu Yussef, belgianul", combatant al Statului Islamic, a anuntat Amaq, agentia de propaganda a gruparii jihadiste, citata de Le Figaro. Politia franceza a anuntat insa ca a perchezitionat locuinta de la periferia de est a Parisului a unui alt suspect, un barbat in varsta de 39 de ani pe nume Karim Cheurfi, care a mai fost condamnat in trecut dupa ce a atacat un ofiter de politie in anul 2001. Presa franceza scrie ca nu este clar daca Abu Yussef si Karim Cheurfi sunt acceasi persoana sau sunt doua persoane diferite.


Vinerea ai Diskoteca. Muzica uneste sufletele. Haute Culture i-a mixat pe cei mai de top artisti YouTube: Ed Sheeran cu KondZilla, Smiley, Dani Mocanu. Asculta VIDEO ce a iesit!
2:06:56 AM
Cum sa arati mai bine chefurile, preferintele oamenilor din lumea larga? Cum sa-i unesti? Ce au in comun Dani Mocanu si Ed Sheeran? Locuri de Top in audientele Youtube. Miliarde de oameni crediteaza canale Youtube/artisti. Haute Culture a luat topurile de pe socialblade.com, a adaugat artisti din topul romanesc al saptamanii in curs. A mixat si vezi si auzi ce a iesit. Asa ceva mai rar. Weekend sa va fie sufletele!


VIDEO Besiktas - Lyon 2-1 (6-7 dupa 11 metri)/ Lyon, in semifinale dupa loteria penaltiurilor
2:01:00 AM
Besiktas si Olympique Lyon au avut nevoie de opt serii de penaltiuri pentru a putea fi stabilita invingatoarea meciului din sferturile Europa League, francezii impunandu-se cu 7-6. Dupa 120 de minute, scorul a fost 2-1 pentru campioana Turciei.


Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei Borussia Dortmund a fost arestat
1:53:13 AM
Presupusul autor al atacului cu explozibil care a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund a fost arestat vineri, a anuntat Parchetul din Germania, adaugand ca motivul atacului a fost financiar, si nu terorist. Suspectul este un barbat in varsta de 28 de ani, cetatean germano-rus, relateaza AFP.


​VIDEO Manchester United - Anderlecht 2-1 (dupa prelungiri)/ Calificare cu emotii pentru echipa lui Jose Mourinho
1:49:16 AM
Manchester United s-a calificat, dar nu fara emotii, in semifinalele Europa League, dupa ce a trecut cu 2-1 (dupa prelungiri) de Anderlecht Bruxelles, echipa la care evolueaza Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu. Dupa 1-1 in meciul tur, belgienii au avut o misiune grea pe "Old Trafford", insa au reusit sa le puna probleme englezilor si a fost nevoie de timp suplimentar pentru a se stabili castigatoarea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply