Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Iohannis, replica la amenintarile lui Putin: Declaratiile Rusiei despre scutul antiracheta sunt incorecte pe fond. Rusia e mai activa, mai agresiva cu vecinii sai, incalca normele de drept international
5:13:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratii dure la adresa Rusiei intr-un discurs sustinut marti la Palatul Cotroceni, in deschiderea unei conferinte internationale dedicate Marii Negre. Iohannis a spus ca recentele declaratii din Rusia privind scutul antiracheta sunt "incorecte pe fond", adaugand ca "avem de-a face cu "Federatia Rusa mai activa, mai agresiva cu vecinii sai, care incalca normele de drept international".


Adrian Mutu se retrage oficial din fotbal la meciul amical al Romaniei cu Georgia
5:05:47 AM
Romania joaca pe 3 iunie, de la ora 21:00, ultimul amical inainte de inceperea Campionatului European, contra Georgiei, pe Arena Nationala. Dupa ce Adrian Mutu si-a anuntat retragerea din activitatea de fotbalist, FRF a decis ca aceasta partida ii va fi dedicata fostului atacant, care va avea ocazia sa se retraga oficial din cariera de fotbalist. Mutu nu va juca, dar va primi un trofeu din partea Federatiei inainte de inceperea meciului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply