Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

77 de medici oncologi, urmariti penal de DNA pentru luare de mita de la o firma care importa si distribuie produse farmaceutice
9:16:00 AM
77 de medici oncologi sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita. Medicii ar fi primit mita de la o societate comerciala ce are ca obiect de activitate servicii de import, distributie si promovare a produselor farmaceutice, care a incercat sa ii determine astfel pe medici sa prescrie sau sa indrume pacientii spre medicamentele din sfera oncologiei distribuite de compania respectiva, "cu depasirea limitelor permise de legea in domeniu". Compania respectiva ar fi dat peste 416 mii de euro mita celor 77 de medici in acest caz, mita fiind mascata prin intermediul unei societati de turism, arata DNA intr-un comunicat.


Vremea va fi mai calda, dar instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri
9:12:16 AM
Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data, dar si in general instabila, informeaza Mediafax citand ANM.


Subiecte Evaluarea Nationala de la finalul clasei a IV-a: Testele de la evaluarea la Limba romana
8:54:00 AM
Elevii de clasa a IV-a au sustinut luni prima proba a evaluarilor de final de an scolar. Subiectele la Limba romana pe care le-au avut de rezolvat astazi elevii de clasa a IV-a au 15 cerinte, formulate pe baza unui fragment de text. Elevii au avut la dispozitie 60 de minute pentru a raspunde intrebarilor de test. Proba de luni a fost prima din cadrul Evaluarii Nationale de la finalul clasei a IV-a si vizeaza evaluarea competentelor de intelegere a textului scris in limba romana. Subiectele au fost concepute pe 2 numere, astfel incat copiii care stau in aceeasi banca sa aiba cerinte diferite.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply