Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alegeri Sectorul 1/ Alexandru Nazare contesta numarul reprezentantilor PSD in sectiile de votare: Cer BEM si AEP sa intervina
9:11:54 AM
Candidatul PNL la Primaria Sectorului 1, Alexandru Nazare, a declarat ca PSD a introdus in sectiile de votare trei reprezentanti, in loc de unul, asa cum prevede legea, cerand BEM si AEP sa verifice aceasta situatie, dupa ce Birolul Electoral al Sectorului 1 a respins sesizarea PNL.


Ministrul polonez de externe ii raspunde lui Putin: Scutul antiracheta din Polonia nu reprezinta o amenintare la adresa Rusiei
9:04:00 AM
Scutul antiracheta american care va fi operational in Polonia nu reprezinta o amenintare la adresa Rusiei, a declarat ministrul polonez de Externe, Witold Waszczykowski, citat de agentia de stat PAP, raspunzand la avertismentul lui Putin ca Romania si Polonia sunt vizate de rachete ale Rusiei, scrie Mediafax.


Vremea va fi calda, dar instabila. Prognoza meteo pentru luni si marti in tara si in Bucuresti
8:52:55 AM
Luni, vremea se va mentine calda, dar va deveni in general instabila, informeaza Mediafax. In regiunile intracarpatice si la munte vor fi innorari temporar accentuate si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul tarii, astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mai restranse, indeosebi dupa-amiaza si noaptea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply