Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO In Elvetia se inaugureaza cel mai lung tunel feroviar din lume. Are 57 km si a costat 11 miliarde euro
5:23:24 PM
?Miercuri se inaugureaza cu fast in Elvetia cel mai lung tunel feroviar din lume, sapat sub Alpi si cu o lungime de 57 km. Lucrarile au durat 17 ani si au costat 11 miliarde euro, iar tunelul Gotthard va fi parcurs in doar 20 de minute de trenurile de pasageri care vor circula incepand cu luna decembrie. La inaugurare vor particpa Angela Merkel, François Hollande si Matteo Renzi, scrie The Guardian.


Dragos Patraru: TVR are 2370 de salariati. Va dati seama ca sunt momente din zi cand numarul telespectatorilor este sub cel al angajatilor?!
5:11:21 PM
"TVR are 2370 de salariati. Va dati seama ca sunt momente din zi cand numarul telespectatorilor este sub cel al angajatilor?! Aici sunt oameni care vin doar ca sa stinga sau sa aprinda lumina, sa apese un buton de off. Nu poti sa ai atata personal auxiliar, atatia soferi si secretare si prea putini oameni pe editorial", a declarat Dragos Patraru marti seara in emisiunea "Starea Natiei" de pe TVR1.


UE, ingrijorata de folosirea migrantilor in traficul de droguri
4:44:00 PM
Migrantii care asalteaza portile Europei risca sa fie folositi drept carausi de traficantii de droguri, a avertizat luni comisarul european pentru migratie, afaceri interne si cetatenie, Dimitris Avramopoulos, anunta AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply