Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO/FOTOGALERIE Nissan Pulsar se prezinta. Rival pentru Volkswagen Golf
10:47:47 AM
Nissan a dezvaluit online modelul compact Pulsar, rival pentru modele precum Volkswagen Golf si Opel Astra. Nissan Pulsar vine cu motorizari supraalimentate si cutii de viteze manuale si CVT (cu variatie continua, percepute de utilizator ca “automate”).


Stratfor, despre manevrele Ungariei cu Rusia: Orban nu crede ca o alianta Romania-Polonia poate bloca Moscova. Ce va face America
10:33:18 AM
?Premierul Ungariei Viktor Orban balanseaza intre Rusia si Occident, pentru a supravietui, in conditiile in care Budapesta nu crede ca o alianta Romania-Polonia poate bloca avansul Rusiei spre vest, considera agentia de strategie Stratfor, intr-o analiza publicata marti. Seful Stratfor, George Friedman, care semneaza analiza, face o cuparatie intre Viktor Orban si liderul Ungariei dintre cele doua razboaie mondiale, Miklos Horthy.


Masteranzii Universitatii din Bucuresti au obtinut 9 medalii la NetAware Intensive Program
10:31:10 AM
Sase masterande ale Facultatii de Limbi si Literaturi Straine de la Bucuresti au castigat 9 medalii la programul intensiv european "NetAware". In cadrul programului, studentii au avut de redactat si de prezentat rapoarte folosind programul Google AdWords. Romania a castigat faza pe natiuni, cu trei medalii de aur, una de argint si doua de bronz, anunta Universitatea din Bucuresti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply