Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Iohannis da unda verde urmaririi penale a patru fosti ministri in Dosarul Rompetrol
3:38:30 AM
Klaus Iohannis, a transmis marti Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a fostilor ministri Tanasescu, D.I. Popescu, Vladescu si Pogea in dosarul Rompetrol dupa ce DIICOT solicitase presedintelui sa incuviinteze aceasta urmarire penala.


Rise Project: Nicusor Dan - Nu am stiut ca seful meu de campanie apare in #PanamaPapers
3:32:19 AM
Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), a declarat intr-un interviu pentru RISE Project ca nu stia ca seful sau de campanie, Matei Paun, apare in documentele PanamaPapers. Intrebat de autorul interviului cum l-a cooptat pe Paun in campanie, Nicusor Dan a spus ca "este un prieten".


Maria Olaru, dezvaluiri din viata de gimnasta: Mi-a indesat cateva palme de invatatura, si are domnul Bellu o mana grea...
3:25:00 AM
Campioana mondiala absoluta la gimnastica, Maria Olaru a scos o carte autobiografica (lansarea oficiala va avea loc pe 4 iunie), in care povesteste pasaje din viata de gimnasta. "Pretul aurului. Sinceritate incomoda", este titlul cartii. "Mi-a indesat cateva palme de invatatura, si are domnul Bellu o mana grea", povesteste Maria, conform Gazetei Sporturilor.

Se actualizeaza.


INS: Rata somajului in luna aprilie 2016 a fost de 6.4%, usoara fata de aprilie 2015
3:24:16 AM
Rata somajului s-a mentinut in aprilie la acelasi nivel de 6.4% care a fost  inregistrat in luna precedenta, a anuntat luni Institutul National de Statistica (INS). De asemenea, Statistica a mai comunicat si numarul estimat al somerilor din aprilie: 573.000 de romani, la fel ca in martie, dar mai mic cu 10% fata de aprilie 2015, cand se inregistrau 633.000 de someri.


Rusia nu va permite ca Marea neagra sa devina un lac NATO - trimisul Moscovei pe langa Alianta Nord-Atlantica
3:22:00 AM
Rusia va raspunde in mod adecvat la posibilele amenintari ale NATO in Marea Neagra si nu va permite ca aceasta sa devina un 'lac NATO', a declarat reprezentantul permanent al Moscovei pe langa Alianta Nord-Atlantica, Aleksandr Grusko, intr-un interviu aparut marti in oficiosul Rossiiskaia Gazeta, citat de Interfax si Agerpres.


ANALIZA Cum lupta candidatii cu poluarea extrema din Bucuresti: ce propun Firea, Predoiu, Nicusor Dan si Turcescu pentru insanatosirea Capitalei
3:18:00 AM


Bucurestiul este un oras infernal din punct de vedere al poluarii. Si, pentru ca autoritatile romane nu fac nimic pentru bucuresteni, ajutorul vine de la Comisia Europeana, care a initiat procedura de infrigement la finalul anului 2014, deoarece Bucurestiul depaseste cu mult normele admise in ceea ce priveste poluarea cu praf. Ce promit principalii candidati la functia de primar pentru scaderea poluarii? Investitii in transportul alternativ si transportul public, limitarea constructiilor pe spatiile verzi, ba chiar si limitarea traficului auto in centrul orasului.


webPR: Lumea buna vine la Bookfest
3:02:21 AM
Cea de-a XI-a editie a Salonului International de Carte Bookfest (1-5 iunie) incepe maine la Romexpo. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc la ora 12.00, in cadrul unei ceremonii la care au confirmat participarea Excelenta Sa Tamar Samash, ambasadoarea statului Israel, Sergiu Nistor, consilierul prezidential pentru Cultura, Corina Suteu, ministrul Culturii, Adrian Curaj, ministrul Educatiei, Radu Boroianu, presedintele Institutului Cultural Roman, si Igor Sarov, viceministrul Culturii din Republica Moldova, alaturi de Grigore Arsene - presedintele Asociatiei Editorilor din Romania, organizatorul evenimentului.


Loviturile rusesti din Idlib au ucis luni noapte cel putin 23 de persoane, inclusiv 7 copii
2:58:31 AM
Cel putin 23 de persoane au fost ucise de loviturile aeriene rusesti din noaptea de luni spre marti in orasul Idlib, controlat de rebeli, cele mai puternice bombardamente de la incetarea ostilitatilor agreata in februarie, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de Reuters.


?VIDEO CNADNR va monta parapete de tip New Jersey pe drumul pe care au murit zeci de romani. De ce este insa o lucrare complicata
2:55:57 AM
Dupa zeci de accidente grave soldate cu morti si raniti, in sfarsit incepe montarea separatoarelor de sens pe cel mai periculos drum din Romania: DN1.



VIDEO. Antreprenorul cu basca rosie: Asta a fost provocarea suprema, sa reusesc sa fac ceva in care nimeni nu a crezut.
2:48:00 AM
Un absolvent de informatica din Brasov si-a lasat cariera in managementul vanzarilor si, spune el, cu banii adunati de-a lungul anilor din comisioane s-a apucat de facut...prajituri. Cine l-a vazut acum 4-5 ani pe Cristian Vasile, la o intalnire de afaceri, cu greu l-ar mai recunoaste pe strada. Tanarul in costum sobru poarta acum bluza si boneta de cofetar iar pe cartea sa de vizita nu mai scrie "manager de vanzari" ci "omuletul cu basca rosie". Impreuna cu sotia si doi angajati au deschis mai intai un laborator, apoi o micuta cofetarie cu care, de aproape un an, vor sa convinga clientii ca dulciurile lor sunt ca pe vremuri iar pe sceptici ca afacerea lor se poate sustine pe termen lung.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply