Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Calin Popescu Tariceanu: Vom discuta cu colegii de la PSD ca Ordonanta privind Codurile penale sa fie respinsa
5:29:00 PM
Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca va discuta cu reprezentantii PSD ca Ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale sa fie respinsa in Parlament si sa fie adoptata propunerea legislativa aflata la Camera Deputatilor care rezolva articolele declarate neconstitutionale, potrivit Agerpres.


28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti, amendate pentru nereguli grave: alimente expirate sau fara acte de provenienta
4:45:00 PM
28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului pentru nereguli grave, iar 3 dintre ele obligate sa isi opreasca temporar activitatea, pana la remedierea problemelor, anunta Digi 24. Inspectorii ANPC au descoperit la cele 28 de restaurante si fast-food-uri alimente expirate sau fara documente de proveninta, frigidere insalubre, mancare recongelata sau oua pastrate la temperatura camerei. Vezi in articol lista completa cu cele 28 de restaurante.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply