Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Care sunt temperaturile extreme din Univers
2:28:00 AM
Videoclipul animat de mai jos, realizat de canalul de youtube Life Noggin, este un buletin meteo al intregului nostru Univers, care ne arata ca desi conditiile climaterice de pe Pamant pot fi adesea nefavorabile, nu sunt nici pe departe atat de drastice pe cat am crede, prin comparatie extreme conditiile extreme inregistrate in intregul Univers, conform laughingsquid.com.


Romania are tot mai multe tari rivale in atragerea investitiilor din domeniul auto. Serbia si Macedonia devin tot mai interesante, spune seful Bosch Romania
2:26:00 AM
Romania are multe atuuri pentru a atrage mari investitori din domeniul auto, insa are si uriase dezavantaje. Alte tari din jur fac progrese consistente si nu ne batem pentru investitii doar cu nume consacrate, precum Ungaria sau Slovacia, dar si cu tari precum Serbia sau Macedonia, spune seful Bosch Romania, Mihai Boldijar. El considera ca infrastructura dezastruoasa a creat dezechilibre mari intre vestul tarii si regiunile din sud si est, adaugand ca in ritmul actual riscam sa devenim o tara unde consturile pentru investitori vor fi mai mari decat in Ungaria.


Corpul de control al Ministrului Sanatatii face verificari la Spitalul Judetean Targu Mures. Sunt vizate contractele pentru dezinfectanti
2:15:00 AM
Corpul de Control al Ministrului Sanatatii incepe luni verificarile la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu-Mures, fiind vizat modul in care au fost incheiate ultimele contracte de cumparare a dezinfectantilor, informeaza Digi24. Sunt verificate trei contracte incheiate in decembrie 2015, toate intro singura zi, cu o valoare totala record de 15 milioane de lei. Printre acestea se numara si un contract record, de aproximativ 10 milioane de lei revenind firmei Al Carina SRL.


Judo: Daniel Natea, medalie de aur la Masters-ul de la Guadalajara
1:58:00 AM
Daniel Natea, sportiv al categoriei +100 kg a reusit o evolutie perfecta pe tatami-ul mexican si a castigat medalia de aur dupa ce a reusit sa castige toate cele 4 meciuri la Ippon (10 puncte), potrivit Mediafax.


Comisia Europeana este foarte aproape de aplicarea unor amenzi record pentru cartel celor mai mari producatori de camioane - surse
1:47:00 AM
Comisia Europeana ar putea anunta in cateva saptamani cea mai mare amenda pe care a dat-o vreodata unui cartel industrial, vizate fiind nume mari din industria producatoare de camioane: DAF, Daimler, Iveco, Scania, MAN si Volvo/Renault. Companiile s-au inteles la preturi si au amanat adoptarea unor tehnologii mai prietenoase cu mediul, scrie Financial Times. Diverse asociatii de mediu critica industria producatoare de camioane pe motiv ca, fata de alte sectoare auto, vehiculele nu au devenit mai nepoluante in ultimii 25 de ani, fiindca marile companii s-au inteles sa faca economii, refuzand sa investeasca in tehnologii noi.


Franta intra intr-o noua saptamana agitata: Sindicalistii din transporturi se mobilizeaza
1:40:00 AM
Apelurile la greva lansate in sectorul transporturilor in Franta odata cu apropierea inceperii Campionatului european de fotbal indica faptul ca aceasta tara se pregateste pentru o noua saptamana agitata din punct de vedere social, sindicatele care se opun reformei Codului muncii sperand sa faca guvernul sa renunte la ea, comenteaza AFP, potrivit Agerpres. De aproape trei luni, reforma Codului muncii - in dezbatere la parlament - divizeaza majoritatea socialista aflata la putere si opozantii sai incearca sa exercite presiuni paralizand activitati in tara.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply