Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Un aligator urias a speriat jucatorii de pe un teren de golf din Florida
1:31:00 AM
Un aligator extraordinar de mare a fost filmat plimbandu-se linistit pe un teren de golf din Florida, speriind jucatorii, scrie The Guardian.


?VIDEO Ce s-ar intampla cu planeta noastra daca omenirea ar disparea subit
1:30:00 AM
Clipul alaturat, realizat de canalul de youtube Mind Warehouse, ilustreaza ce s-ar intampla intreaga planeta daca omenirea ar disparea, pur si simplu. Intr-un final, tot cea ce oamenii au planuit, construit si lasat in urma ar disparea.


Ungaria consolideaza gardul de la frontiera cu Serbia
1:10:00 AM
Ungaria a luat masuri de consolidare a gardului metalic construit la frontiera cu Serbia, pe fondul cresterii numarului extracomunitarilor care incearca sa ajunga in spatiul Uniunii Europene, informeaza Le Figaro, citat de Mediafax.


O treime dintre copiii europeni cu varsta intre 6 si 9 ani sunt obezi - raport
1:01:00 AM
Unul din trei copii europeni cu varsta intre sase si noua ani este fie supraponderal, fie obez, potrivit unui raport care avertizeaza si ca pana in 2025 numarul copiilor sub cinci ani supraponderali din lume va creste de la 41 de milioane la 70 de milioane, scrie The Guardian.


Perchezitii la seful Politiei Locale Sector 1 din Bucuresti
12:50:00 AM
Procurorii DNA fac perchezitii marti dimineata in biroul sefului Politiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean. El este suspectat de luare de mita, transmite Digi 24. Bocean a fost si consilier personal al primarului suspendat al sectorulu 1, Andrei Chiliman.


Terorist islamist, depistat in timp ce incerca sa patrunda in Republica Moldova
12:11:00 AM
Un individ care are legaturi cu organizatii teroriste islamiste a incercat sa patrunda in Republica Moldova, fiind depistat si oprit de autoritati la frontiera cu Ucraina, a anuntat, luni, Serviciul moldovean de Informatii si Securitate (SIS), citat de agentia IPN, scrie Mediafax


Scandalul dezinfectantilor. Corpul de control al ministrului Sanatatii face marti verificari la Spitalul Judetean din Targu Mures
Monday, May 30, 2016 11:06 PM
Corpul de control al ministrului Sanatatii va efectua, incepand de marti, verificari la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures. Anuntul vine in contextul scandalului dezinfectantilor diluati si dupa ce s-a aflat ca acest spital a incheiat in decembrie 2015 trei contracte de cumparare a dezinfectantilor, toate intr-o singura zi, cu o valoare totala record de 15 milioane de lei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply