Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Iohannis: Acum, o motiune de cenzura este un act politicianist
11:37:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca o motiune de cenzura in acest moment ar reprezenta un act politicianist.


VIDEO Denise Rifai, inca o replica de colectie. Catre Turcescu, despre sloganul Sa dam tonul: De ce nu dati pastrav si doar ton?
11:28:00 AM
Moderatoarea Denise Rifai de la Realitatea TV l-a intrebat luni pe Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, de ce nu da si pastrav si da doar ton, facand astfel o gluma pe seama sloganului acestuia.
Vezi in text celelalte intrebari de colectie marca Denise Rifai


O singura oferta depusa pentru expertiza lucrarilor la autostrada demolata dintre Sibiu si Orastie: O asociere italo-romana vrea sa verifice lucrarile facute de italienii de la Impregilo
11:14:28 AM
O asociere italo-romana a depus singura oferta pentru lucrarile de expertizare tehnica a lucrarilor executate la lotul 3 din autostrada Sibiu - Orastie, celebra autostrada ce a fost inchisa si demolata partial la nici un an de la inaugurare. Valoarea estimata a contractului este de circa 400 de mii de euro si vizeaza intreg proiectul tehnic de executie si isi propune sa identifice toate neconformitatile existente si lucrarile ramase de executat. In tot acest timp, Compania de Drumuri si Autostrazi a demarat deja lucrarile in regie proprie pentru reconstructia a celor 200 de metri unde corpul autostrazii a fost excavat in intregime. Reamintim, tronsonul in cauza a fost realizat de firma italiana Impregilo, contract reziliat la inceputul anului.


VIDEO Armata americana testeaza o super-arma - un lansator electromagnetic de mare putere
11:14:00 AM
Inginerii armatei americane testeaza un lansator electromagnetic care poate imprima unui proiectil de 11 kg o viteza suficient de mare incat sa treaca prin sapte placi de otel lasand in urma o gaura de 12,5 cm. Arma este gandita pentru lupta navala dar si pentru atacuri asupra taberelor teroriste, scrie Wall Street Journal.


Hissene Habre, fostul presedinte al Ciadului, a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru crime impotriva umanitatii
10:44:30 AM
Hissene Habre, fostul presedinte al Ciadului, a fost condamnat luni de un tribunal special african la inchisoare pe viata pentru crime impotriva umanitatii, violuri, asasinate, sclavie si rapire. Fostul presedinte are la dispozitie 15 zile pentru a ataca in instanta aceasta decizie. Acest proces este primul din lume in care un fost sef de stat este adus in fata unei instante intr-o alta tara pentru acuzatii de incalcare ale drepturilor omului. O comisie de ancheta din Ciad a estimat ca bilantul represiunii din timpul lui Hissene Habre este de aproximativ 40 de mii de morti, potrivit AFP.


Drept la replica: Fostul prefect de Gorj Liviu Andrei publica ordonanta de clasare a dosarului in care este acuzat de plagiat
10:41:00 AM
Liviu Andrei, candidatul PMP la Targu-Jiu si profesor la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, a transmis redactiei un drept la replica dupa ce HotNews.ro a publicat petitia Asociatiei Ad Astra cere Ministerului Educatiei sa ia masuri fata de fostul prefect al Judetului Gorj in cazul caruia exista o hotarare data de Consiliul National de Etica in 2012 prin care il acuza pe  acesta a plagiat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply