Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Predoiu: In spatele Gabrielei Firea si lui Nicusor Dan sunt interese imobiliare care ii tin captivi. Un exemplu: modul in care si-a dobandit PSD sediul
10:09:00 AM
Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a afirmat marti ca in spatele candidatilor PSD si Uniunii Salvati Bucurestiul - Gabriela Firea si Nicusor Dan - se afla interese imobiliare, iar un exemplu este modul in care PSD si-a achizitionat sediul central din Bucuresti.


Iohannis retrimite Parlamentului legea care ar ajuta doctoratele plagiate
10:08:00 AM
Klaus Iohannis, a trimis Parlamentului, marti, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonan?ei de urgen?a a Guvernului nr. 4/2016 privind modificarea ?i completarea Legii educa?iei na?ionale nr. 1/2011, informeaza Administratia Prezidentiala.


??VIDEO Ce raspund bucurestenii cu 4 zile inainte de alegeri la patru intrebari banale: cand au loc alegerile locale, in cate tururi, cine candideaza la Bucuresti si in sectorul dvs
10:03:00 AM


Din 14 persoane intervievate de Hotnews.ro, jumatate nu au stiut cand au loc alegerile. Intrebati daca vor fi doua tururi sau un singur tur, doar 5 persoane au stiut raspunsul corect. Rugati sa numeasca 4 candidati la Primaria Capitalei, doar 3 intervievati au reusit acest lucru, iar la Primariile de sector nu au putut numi niciun candidat.


Intr-o comuna din Olt, pe lista pentru consiliul local sunt doua nonagenare, o octogenara si o septuagenara
9:51:00 AM
Doua femei in varsta de 90, respectiv 91 de ani, dar si o octogenara si o septuagenara candideaza pentru mandate de consilieri locali pe lista UNPR din comuna olteana Simburesti, candidatul de pe primul loc pe lista acestui partid fiind un tanar de 28 de ani, care este in acelasi timp si nepotul uneia dintre varstnicele candidate, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply