Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Radulescu, Banca Transilvania: Noul Cod Fiscal va determina reactii ale politicii monetare. Ne asteptam la modificari ale mix-ului intern de politici economice, cu impact la nivel de stabilitate financiara
6:58:07 AM
"Evolutiile recente ale indicatorilor monetari au confirmat scenariul nostru conform caruia performanta sectorului bancar se va ameliora incepand cu 2015. Creditul neguvernamental ar putea stagna in 2015 si sa creasca apoi cu 8.5% in 2016 si cu 12.6% in 2017. Atragem insa atentia cu privire la faptul ca factorii de risc s-au intensificat in ultimele saptamani. Pe de o parte, pietele financiare s-au confruntat cu volatilitate si scaderi in perioada recenta. Pe de alta parte, implementarea masurilor din Noul Cod Fiscal va determina reactii in sfera politicii monetare: prin urmare, ne asteptam la modificari ale mix-ului intern de politici economice, cu impact asupra deciziilor de investitii/economisire/consum, dar si la nivel de stabilitate financiara pe plan intern", se arata intr-o analiza a sectorului bancar, publicata vineri de Banca Transilvania, semnata de economistul sef al institutiei, Andrei Radulescu.


?VIDEO Banii n-au miros: Cum vrea acest tanar antreprenor sa se imbogateasca. Descarca un model de plan de afaceri
6:54:00 AM
Avea 20 de ani cand a inceput afacerea asta. Dupa 6 ani, are 25 de angajati si o cifra de afaceri de aproape 2 milione de lei pe an. George Manescu face bani din vidanjarea foselor septice, desfundarea canalelor, colecarea si reciclarea gunoiului si din solutii in constructii.

  • Studiaza-i planul de afaceri si vezi cum a reusit sa se adapteze la schimbarile neprevazute. Descarca din articol un model de plan de afaceri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply