Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO-FOTOGALERIE Proiect gigant al Primariei Bucuresti: In ce stadiu se afla lucrarile de amenajare a lacurilor Herastrau - Floreasca - Tei
7:58:00 AM
Incepand de anul viitor, bucurestenii ar putea trece cu vaporasul sau cu barca din lacul Herastrau in lacul Floreasca si apoi in lacul Tei, iar cele trei lacuri vor fi legate intre ele printr-un traseu turistic ce va putea fi parcurs pe jos sau cu bicicleta. In plus, pe insula din Parcul Bordei va fi amenajata o sala de spectacole cu o capacitate de 360 de persoane, iar pe lacurile Floreasca si Tei cate un amfiteatru. Proiectul este realizat de Primaria Capitalei, iar investitia se ridica la 88 milioane lei, dintre care 23 milioane lei fonduri europene nerambursabile. Proiectul va fi terminat anul viitor, an cu alegeri locale.


Un retailer online japonez a lansat un serviciu prin care produsele pot fi livrate in 20 de minute
7:53:34 AM
Rakuten, unul dintre cei mai cunoscuti operatori japonezi de mall-uri online, a lansat in cateva zone din Tokyo un serviciu prin care promite livrari in 20 de minte, scrie Japan Times. Serviciul se aplica pentru cateva sute de produse si suprataxa este de aproape 6 euro.


Traian Basescu: Voi da in judecata orice persoana care lanseaza minciuni legate de subiectul rapirii jurnalistilor in Irak
7:52:14 AM
Traian Basescu avertizeaza ca va da in judecata orice persoana care lanseaza in spatiul public "minciuni" legate de subiectul rapirii jurnalistilor in Irak si afirma ca "ordinul catre unele structuri de securitate de aducere in tara cu orice pret si orice risc a lui Hayssam si Munaf" a fost dat de el.


7 lucruri de retinut despre evolutia demografiei in Romania
7:48:00 AM
La fiecare 3 minute se naste un copil in Romania, dar din doua in doua minute moare cineva, asa incat sporul natural se mentine negativ, potrivit datelor furnizate vineri de Institutul National de Statistica. Conform aceleiasi surse, in Romania exista 1648 de centenari, din care doua treimi sunt femei si doar o treime, barbati. Ca raport intre sexe, am mai retinut faptul ca pana la 58 de ani, femeile sunt mai numeroase decat barbatii. Dupa aceasta varsta, numarul barbatilor devine mai mare decat cel al femeilor.


Porsche 918 Spyder a reinventat ideea de echipa in cadrul companiei. Invatamintele vor fi aplicate la toate modelele
7:39:23 AM
Porsche 918 Spyder este, pentru cei mai multi dintre noi, o masina incredibil de scumpa si foarte performanta. In cadrul Porsche, insa, este privit ca modelul care a revolutionat sisteme de lucru si care a reinventat ideea de echipa. „Sunt trei arii principale pe care le-a influentat decisiv proiectul Porsche 918 Spyder”, a declarat pentru 0-100.ro Michael Drolshagen, executiv Porsche responsabil de post vanzare. Drolshagen a fost directorul de productie, calitate si logistica in proiectul Porsche 918 Spyder.


Premiera medicala in Brasov: Artroplastie totala de sold cu proteza anatomica, realizata la Spitalul MedLife
7:25:09 AM
O echipa de medici din cadrul Spitalului MedLife Brasov a realizat, in premiera in Brasov, o interventie chirurgicala de inlocuire a articulatiei soldului afectata de artroza. In cadrul operatiei, medicii au folosit o proteza anatomica. Interventia a fost realizata de o echipa de medici brasoveni, asistata de un renumit medic din Germania.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply