Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Infirmiera care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabita inconstient pe patul de spital si colega ei care a facut poza au fost demise de la Spitalul Floreasca
5:09:54 AM
Infirmiera care a aparut intr-o fotografie alaturi de Gabriel Cotabita, inconstient, pe patul de spital, in perioada in care acesta era internat la terapie intensiva la Spitalul Floreasca, si colega ei care a facut poza respectiva au fost demise de unitatea sanitara, anunta Mediafax, citandu-i pe reprezentantii spitalului. Fotografia in care infirmiera Maria Stanciu aparea alaturi de Gabriel Cotabita aflat pe patul de spital si inconstient a aparut in presa.


Studiu: Ce-i impiedica pe romani sa intre in afaceri
5:08:00 AM
65% dintre antreprenorii romani cred ca societatea penalizeaza esecul in afaceri, teama de insucces fiind un factor care ii impiedica sa-si deschida un business, releva un studiu prezentat vineri de Ernst & Young Romania.


Orasele in care femeile infiinteaza cele mai multe startup-uri. Ce le face atat de atragatoare
5:02:22 AM
?Chicago si Boston sunt orasele in care femeile se regasesc in cea mai mare proportie printre fondatorii startup-urilor, iar in afara Americii, Paris si Tel Aviv stau cel mai bine, in timp ce Seattle si Berlin stau cel mai rau dintre marile orase "intreprinzatoare", scrie Fortune. Printre motivele care fac ca femeile sa fie bine reprezentate se numara traditia de business, universitatile de prestigiu sau puternica prezenta a industriilor de lifestyle. Diverse studii arata ca prezenta femeilor in conducerea unor startup-uri ajuta business-urile sa mearga mai bine, dintr-o serie de motive.


Greva generala anuntata de sindicalistii de la ROMATSA este legala, a decis Tribunalul Bucuresti
4:54:00 AM
Greva generala anuntata de sindicalistii de la ROMATSA, care ar urma sa fie declansata incepand din data de 1 septembrie, pe termen nelimitat, este legala, au decis vineri magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit Digi 24. Controlorii de trafic aerian ROMATSA au anuntat ca vor intra in greva generala din 1 septembrie, daca cele 14 revendicari pe care le au nu vor fi solutionate, ei sustinand ca problemele lor sunt "de viata si de moarte" si privesc siguranta calatorilor.


Sapte arestari in Ungaria in ancheta mortii a peste 70 de refugiati intr-un camion
4:38:00 AM
Ziarul austriac Krone relateaza ca sapte arestari au fost efectuate in Ungaria intr-o operatiune de amploare. Persoanele arestate sunt suspectate a face parte din reteaua de traficanti care a vrut sa treaca zeci de refugiati granita austriaca cu destinatia finala Germania. 71 de refugiati au murit prin asfixiere in camionul frigorific. Krone afirma in articolul sau ca exista in continuare suspiciunea conform careia capii retelei s-ar afla in Romania.


?20 de milioane de euro in Sectorul 3 pentru spatiile verzi
4:37:36 AM
Consiliul Local sector 3 a alocat saptamana trecuta circa 20 de milioane de euro pentru modernizarea mai multor spatii verzi din sectorul 3. Spatiile verzi urmeaza sa fie ingradite cu deja celebrele diafragme rosii (n.r. borduri rosii) care in ultimii ani au impanzit sectorul, sa se puna gazon si sisteme de irigatii, iar acolo unde este cazul sa se amenajeze alei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply