Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Uniunea Europeana infiinteaza un grup de lucru minuscul siu fara buget propriu pentru a combate masiva propaganda rusa
6:12:08 AM
?Un grup de lucru format pentru inceput din doar opt persoane, care are drept scop sa se implice in eforturile de combatere a imensului aparat propagandistic al Rusiei, va deveni activ, incepand cu 1 septembrie, in cadrul Serviciului European de Actiune Externa, potrivit Euractiv.com. Sursa precizeaza, citand-o pe Catherine Ray, purtator de cuvant al Comisiei Europene, ca acest grup se va ocupa de propaganda indreptata de Kremlin atat catre audientele din Rusia, cat si la nivel international.


Un microbuz cu migranti sirieni, condus de un roman, s-a rasturnat in Ungaria, zece persoane au fost ranite
5:56:10 AM
Zece migranti sirieni au fost raniti vineri dupa ce microbuzul in care se aflau, si care era condus de un cetatean roman, s-a rasturnat pe autostrada M5 din Ungaria, a anuntat politia ungara, citata de Reuters.


VIDEO Un copil de 12 ani, aflat la o galerie din Taiwan, se sprijina de o pictura in valoare 1.5 milioane de dolari, deteriorand-o
5:55:31 AM
Baiatul se afla in vizita la expozitia Leonardo da Vinci, organizata la galeria din Huashan 1914 Creative Park, Taipei, atunci cand s-a impiedicat si s-a sprijinit cu o cutie de suc in mana de o pictura semnata Paolo Porpora, facand o gaura in panza, scrie telegraph.co.uk.


Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau, in team building in Delta Dunarii
5:54:00 AM
Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, vineri, in team building in Delta Dunarii, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a primului ministru. "Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii", a scris Ponta pe Facebook.


Atentionare Cod Galben de canicula
5:40:54 AM
Meteorologii au emis o atentionare meteo Cod Galben de canicula, valabila samabata si duminica in Crisana, Banat, local in Oltenia, precum si in centrul si sudul Moldovei.


?Bursa din Shanghai terminat sedinta de vineri in crestere cu 4,82% si isi limiteaza pierderile saptamanale la 8%
5:37:09 AM
Bursa din Shanghai a terminat sedinta de vineri in crestere cu 4,82%, confirmand puternica revenire din ziua precedenta, dupa violenta degringolada de la inceputul saptamanii, intr-o piata sustinuta de statisticile economice pozitive din Statele Unite, scrie AFP.


?Camionul in care au fost gasite cadavrele a 71 de migranti apartine unei firme din Ungaria - presa ungara
5:21:20 AM
O firma din Ungaria ar putea fi proprietara camionului cu numere de inmatriculare ungare in care au fost gasite 71 de cadavre, joi, pe o autostrada din Austria, scrie cotidianul origo.hu, preluat de Budapest Business Journal.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply