Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cele 50 de chipuri
9:07:49 AM
Daca ar exista un concurs universal de impostura, femeia ar fi, de departe, castigatoarea locului intai. Iar locurile urmatoare ar fi ocupate tot de femei. De la Eva incoace, femeia isi doreste sa para mereu alta. Are nevoie sa fie frumoasa, atragatoare, seducatoare. Sa fie muza, vedeta, regina. La drept vorbind, nici nu prea are alternativa. E programata de mica sa fie exemplu de feminitate.


Fotografia zilei: Refugiati ingenunchiati in gara din Budapesta
9:04:55 AM
Mai multi refugiati sirieni stau in genunchi in gara de est din Budapesta, potrivit unei fotografii postate pe Twitter de Peter  Bouckaert, responsabil in ONG-ul Human Rights Watch.


Plecarea lui Spurny era previzibila, desi e un bancher remarcabil, spun oamenii din piata. Ce asteptari au salariatii de la cel de-al saselea CEO al bancii
9:04:35 AM
Actualul sef al celei mai mari banci locale, cehul Tomas Spurny e catalogat drept un adevarat personaj in lumea bancara. Adus la Bucuresti in 2012 cu o misiune extrem de dificila, cea de a pune BCR pe linia de plutire, nici nu avea cum sa se faca simpatic. Dealtfel, legendele urbane spun ca predecesorul sau, Dominic Bruynseels, i-a facut la petrecerea de schimbare de stafeta cadou un cutit. Mesajul era clar: e de taiat la BCR. Se mai spune despre Spurny ca nu a ezitat sa se ridice si slece la mijlocul unei intalniri corporatiste cu o misiune a Centralei Erste Bank. Satul de prezentarile in Powerpoint, Spurny ar fi intrerupt vorbitorii vienezi, intrebandu-i daca au si ceva serios de spus. Dupa care, profitand de buimaceala lor, si-ar fi strans hartiile si iesind, le spus: "Timpul meu e pretios. Eu chiar am de lucru!" 


Furnizarea apei calde in Capitala, intrerupta de marti in mai multe zone
8:49:35 AM
Furnizarea apei calde va fi intrerupta, incepand de marti dimineata, in sectoarele 1, 5, 6 integral si in sectoarele 2 si 4 partial, pentru executarea de probe de presiune la nivelul retelei termice primare, informeaza RADET.


Sefa diplomatiei de la Tiraspol se marita cu liderul asa-zisei republici transnistrene
8:43:00 AM
La Tiraspol, Nina Stanski va parasi functia de ministru de externe in administratia separatista, ca sa devina prima doamna a Transnistriei, informeaza Radio Europa Libera.


Cardul de sanatate, obligatoriu de la 1 septembrie. Luni mai erau de ridicat circa 300.000 de carduri
8:29:00 AM
Serviciile medicale vor fi acordate, din 1 septembrie, doar cu cardul de sanatate asiguratilor carora le-a fost emis, astfel ca persoanele care nu l-au primit trebuie sa il solicite de la casele de asigurari de sanatate de care apartin, luni fiind inca neridicate aproximativ 300.000 de carduri, scrie Mediafax.


VIDEO Cum depistam insuficienta cardiaca? Dr. Lacramioara Petrescu: Aceasta afectiune poate sa apara si ca urmare a unei hipertensiuni netratate
8:27:53 AM
Insuficienta cardiaca isi poate pune serios amprenta asupra vietii de zi cu zi a pacientului. Tocmai din acest motiv, este foarte important sa ii cunoastem cauzele si sa o tratam din timp. Dr. Lacramioara Petrescu, medic primar cardiologie, a explicat care sunt simptomele insuficientei cardiace, cum este pus diagnosticul, care sunt optiunile de tratament si la ce riscuri sunt supusi pacientii care ignora aceasta boala cronica. “Insuficienta cardiaca se poate agrava si in stadiile finale suferinta pacientilor este mare. Apare lipsa de aer la eforturi minime sau lipsa de aer in repaus, iar pacientii nu se pot odihni noaptea. Daca cordul se dilata, exista riscul aparitiei tulburarilor de ritm, care pot duce la moarte subita”, a precizat Dr. Lacramioara Petrescu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply