Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

A fost inventata inghetata care se topeste mai greu
3:09:30 AM
Oamenii de stiinta de la Universitatile din Edinburgh si Dundee au descoperit o proteina ce poate fi utilizata pentru a crea inghetata care se topeste mai greu decat inghetata obisnuita. Proteina actioneaza prin legarea ingredientelor folosite in producerea inghetatei, dand nastere unei paste de o consistenta asemanatoare cu cea a budincii, conform theguardian.com.


Criza refugiatilorAustria a demarat luni controale stricte pe granita sa estica. Autostrada ungara ce duce spre vest este blocata cale de 20 de kilometri
3:00:00 AM
Autostrada ungara M1 ce duce in Austria este blocata pe circa 20 de kilometri din cauza controalelor mai stricte instituite de autoritatile austriece la granita, a anuntat operatorul drumurilor din tara vecina, potrivit agentiei nationale de stiri, citate de Reuters.


VIDEO Giga Selfie - prima aplicatie dezvoltata pentru turistii ce aleg Australia ca destinatie de vacanta
2:41:32 AM
O agentie de turism din Australia va lansa o aplicatie prin care turistii isi pot face poze panoramice cu ajutorul unor camere amplasate strategic in destinatii turistice.


Cei 71 gasiti morti intr-un camion frigorific in Austria erau atat de inghesuiti incat stateau cate cinci pe metru patrat. Rezultatele preliminare dupa 16 autopsii arata ca au murit asfixiati
2:38:38 AM
Cele 71 de persoane moarte gasite in Austria in camionul abandonat erau incredibil de inghesuite, cate cinci persoane pe metru patrat, a anuntat politia austriaca, primele autopsii indicand ca acestia au murit sufocati, informeaza Reuters.


Circa 60-70% dintre modelele Porsche 918 Spyder sunt conduse, contrar asteptarilor fabricantului
2:26:19 AM
Masina sport exclusivista Porsche 918 Spyder are parte de un tratament diferit fata de alte masini produse in editie limitata, in contextul in care intre 60% si 70% dintre exemplarele produse sunt conduse in mod regulat, nefiind doar masini de showroom si piese valoroase in colectii private. „Avand in vedere experienta cu Porsche Carrera GT, ne asteptam la un procent mai mic”, a declarat pentru 0-100.ro Michael Drolshagen, executiv Porsche responsabil de post vanzare. Drolshagen a fost directorul de productie, calitate si logistica in proiectul Porsche 918 Spyder.


Ne ajuta apa sa slabim?
2:23:57 AM
Jumatate de litru de apa baut cu 30 de minute inainte de masa ne poate ajuta sa pierdem in greutate, conform unui studiu efectuat recent si publicat in jurnalul medical Obesity, scrie webmd.com.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply