Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO O drona in zbor surprinde un barbat care face plaja pe o turbina eoliana
4:14:49 AM
Kevin Miller, posesorul dronei, pilota aparatul de zbor pentru a capta imagini ale unei turbine eoliene, atunci cand a fost surprins sa gaseasca un barbat care facea plaja deasupra acesteia, scrie mirror.co.uk.


Dupa ceasuri Rolex si autoturisme false, in China functioneaza si un fals Goldman Sachs
4:12:31 AM
China, acuzata frecvent ca pirateaza filme, genti, ceasuri Rolex si chiar autoturisme, are, mai nou, si un fals Goldman Sachs. Goldman Sachs (Shenzhen) Financial Leasing Co. functioneaza in orasul Shenzhen, in apropierea granitei cu Hong Kong, si foloseste un nume aproape identic cu celebra institutie financiara din New York - Goldman Sachs Group Inc, scrie Bloomberg. Pe site-ul sau, Goldman Sachs Shenzhen sustine ca este una dintre cele mai mari firme de leasing din oras.


VIDEO Startup-urile producatoare de drone atrag finantari record. Topul companiilor care au primit cei mai multi bani
3:50:00 AM
Acest an se dovedeste a fi unul foarte bun pentru startup-urile dezvoltatoare de drone, avand in vedere ca acestea au reusit sa stranga in primele cinci luni din 2015 finantari de tip equity de peste 172 de milioane de dolari, mai mult decat investitiile totale in acest domeniu din utlimii trei ani, arata cbinsights.com.


Previziuni pentru piata materiilor prima pana la finalul anului 2015
3:31:54 AM
O mare parte a materiilor prime a scazut la cel mai mic nivel din ultimii 16 ani, eliminand astfel toate castigurile adunate pe parcursul anilor de boom chinezesc, in prima decada a acestui mileniu. Principalul determinant al acestei scaderi nu a fost incetinirea cererii, ci mai degraba cresterea stocurilor intr-un moment in care cresterea cererii nu a reusit sa tina pasul. Cresterea productiei materiilor prime cheie de la petrol la porumb si minereu de fier nu regasesc in prezent cererea necesara si, drept urmare, sunt cautate noi minime pentru ca piata sa gaseasca un echilibru corespunzator intre cerere si oferta.


Noua generatie Kia Sportage debuteaza la Frankfurt
3:23:07 AM
A patra generatie Kia Sportage e gata de lansare si va fi dezvaluita publicului larg la Salonul Auto de la Frankfuurt (17-27 septembrie). Masina afiseaza un design complet nou si aminteste foarte putin de vechiul model, asa cum fiecare generatie Sportage a fost complet diferita de modelul anterior.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply