Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Australia sfatuieste statele europene sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Irak si Siria, pentru a opri criza refugiatilor
10:09:50 PM
Australia sfatuieste tarile europene, prin vocea ministrului de Externe Julie Bishop, sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic atat in Irak cat si in Siria, in incercarea de a opri criza refugiatilor care vin in Europa, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Oficialul australian considera ca eventuale bombardamente impotriva gruparii Statul Islamic reprezinta solutia prin care Europa ar putea pune capat unei "crize de proportii globale".


Business report: Omenirea sub asedii. Razboaiele asimetrice sunt mai ieftine decat cele conventionale; Trei masuri pentru economie mai bune decat reducerile de taxe; Clientii Astra Asigurari vor ramane cu masinile in service
9:28:00 PM
Calendarul impozitelor ultimelor patru luni din an. In perioada septembrie - decembrie trebuie achitate unele dintre cele mai importante obligatii fiscale, cum ar fi taxa pe stalp sau impozitul agricol.

Harta pretului la benzina. Unde gasesti cel mai ieftin carburant din Romania. Pretul benzinei a cazut sub 5 lei pe litru in unele zone din tara, in contextul ieftinirii masive a petrolului in ultimele luni.


Bancul zilei: Prezervativele
9:26:00 PM
Un barbat intra intr-o farmacie impreuna cu fiul lui in varsta de 10 ani. Pustiul vede un prezervativ si intreaba...


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply