Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bulgaria anunta ca si-ar putea inlocui aeronava Falcon dupa doua aterizari de urgenta cu premierul la bord
5:05:34 AM
Ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, a declarat ca Guvernul ar putea opta pentru un alt avion Falcon, dupa un incident produs duminica, in care aeronava, cu premierul la bord, a efectuat o aterizare de urgenta la Varna, relateaza site-ul Novinite.com.


A murit regizorul Wes Craven, maestrul filmelor horror
4:56:26 AM
Regizorul american Wes Craven, maestrul filmelor horror, a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat duminica familia sa, citata de AFP.


Cum vor fi evaluati inspectorii scolari: Ministerul Educatiei a publicat metodologia de evaluare, care prevede concedierea inspectorilor care primesc calificativ nesatisfacator
4:46:55 AM
Inspectorii scolari sunt evaluati in fiecare an de catre inspectorat si pot fi dati afara imediat, daca primesc calificativul "nesatisfacator". Ministerul Educatiei a publicat in Monitorul Oficial Metodologia de evaluare a inspectorilor scolari si Fisa de evaluare-cadru. Inspectorul scolar general este cel care finalizeaza completarea fisei de evaluare, insa numai dupa ce inspectorul scolar general adjunct consulta directorii de scoli si sefii comisiilor metodice "privind respectarea deontologiei profesionale de catre inspectorii scolari".
  • Vezi in articol textul integral al Metodologiei, precum si Fisa de evaluare-cadru a inspectorului scolar


Clasamentul ATP: Un singur roman in TOP 200; Novak Djokovic domina ierarhia
4:44:00 AM
Romania are un singur reprezentant in TOP 200 ATP, Marius Copil aflandu-se pe 185. Lider detasat se mentine Novak Djokovic, sarbul fiind urmat de Roger Federer si Andy Murray.


Cum sa devii o persoana matinala
4:38:34 AM
Nu e de mirare ca ni se intampla sa nu ne putem da jos din pat, cel putin in unele dimineti. Conform unor statistici efectuate recent de catre Organizatia Americana National Sleep Foundation, aproximativ 60% din populatia Statelor Unite ale Americii resimte oboseala si ameteala aproape in fiecare dimineata. Pentru a ne trezi odihniti, exista cateva secrete de catre putem tine cont, cum ar fi consumul de ceai de musetel si evitarea verificarii e-mail-urilor inainte de a merge la somn, conform cercetatorilor. Cum poti sa devii o persoana matinala?


Klaus Iohannis incurajeaza romanii din diaspora sa-si invete copiii limba romana
4:29:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a incurajat romanii din diaspora sa-si invete copiii limba romana "si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci sa-si iubeasca limba materna", intr-un mesaj publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale cu prilejul Zilei Limbii Romane.


Cine este comandantul Diviziei NATO din Romania: un tanar general roman, veteran al razboiului din Afganistan
4:26:00 AM
Ministrul Mircea Dusa va asista luni la ceremonia de predare - primire a comenzii Diviziei 1 Infanterie DACICA catre Divizia Multinationala de Sud-Est, la sediul marii unitati din Bucuresti, informeaza MApN. In cadrul ceremoniei, va fi numit si noul comandant al Diviziei Multinationale de Sud-Est, generalul de brigada Ovidiu-Liviu Uifaleanu, care pana la aceasta data a indeplinit functia de comandant al Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", el avand in cariera misiuni internationale in Afganistan si Bosnia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply