Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Senatorii PSD, reuniti pentru a discuta cine va prelua conducerea grupului, dupa retragerea lui Ilie Sarbu. La intalnire participa Liviu Dragnea si Victor Ponta
11:12:00 AM
Senatorii PSD s-au reunit, duminica, intr-o sedinta in care ar urma sa stabileasca cine urmeaza sa preia conducerea grupului, dupa anuntata retragere a lui Ilie Sarbu, care ar urma sa demisioneze din PSD si din Parlament si ar fi interesat de o functie la Curtea de Conturi, dupa cum au declarat inca de marti surse din PSD.  Premierul Victor Ponta participa la intalnirea conducerii PSD cu grupul senatorilor social-democrati, la reuniune fiind prezent si presedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea. "Cum adica de ce am venit? De cand sunt prim-ministru, am lipsit vreodata de la grupul de la Senat? Puneti niste intrebari de duminica", a declarat Ponta la intrarea in sala grupului PSD din Senat.


Criza refugiatilor: Ungaria anunta ca a terminat constructia gardului de sarma ghimpata de la granita cu Serbia
10:54:00 AM
Ungaria a incheiat constructia gardului de sarma ghimpata de la granita cu Serbia, gandit ca o bariera impotriva refugiatilor, a anuntat ministrul Apararii de la Budapesta, citat de MTI, potrivit Mediafax. Constructia gardului incepuse pe data de 13 iulie. Gardul de sarma ghimpata va fi dublat de inca un gard, ce urmeaza sa fie construit in spatele acestuia de catre armana ungara.


MotoGP: Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Marii Britanii - Marc Marquez a abandonat
10:48:37 AM
Valentino Rossi (Yamaha) a castigat, duminica, Marele Premiu al Marii Britanii la Moto GP, desfasurat pe circuitul de la Silverstone. Italianul a fost urmat de Danilo Petrucci (Ducati) si Andrea Dovizioso (Ducati). Spaniolul Marc Marquez a abandonat (a cazut) cu opt tururi inainte de sosire.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply