Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mo Farah a castigat titlul mondial la 5.000 m si a reusit a cincea dubla din cariera
9:11:46 AM
Atletul britanic Mo Farah, in varsta de 32 de ani, a castigat, sambata, proba de 5.000 de metri din cadrul Campionatelor Mondiale de la Beijing, reusind astfel a cincea dubla (5.000 m - 10.000 m) din cariera.


Cinci cetateni irakieni si doua calauze au fost prinsi de politistii de frontiera constanteni cand incercau sa intre ilegal in tara
9:11:00 AM
Cinci cetateni irakieni, printre care si un copil in varsta de doi ani, au fost prinsi de politistii de frontiera din localitatea constanteana Negru Voda in noaptea de joi spre vineri, in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania, dinspre Bulgaria, anunta Mediafax. Cei cinci irakieni au incercat sa intre in tara pe jos, impreuna cu ee doua calauze - un cetatean britanic si unul german, ambii etnici irakieni.


Mirajul trenului nazist a creat un efect de tip Loch Ness in zona orasului polonez Walbrzych. Trenul s-ar afla ascuns intr-o stanca, nu departe de calea ferata principala
8:48:00 AM
Misterul "trenului nazist" plin cu aur si bijuterii continua sa fascineze, iar zona orasului polonez Walbrzych a atras sute de oameni care spera sa gaseasca o comoara. Unii ghizi sustin ca stiu locul unde trenul a fost ascuns acum 70 de ani, intr-un urias tunel sapat in stanca, foarte aproape de o cale ferata aflata inca in uz. Presa rusa scrie ca si Rusia ar putea cere o parte din comoara, daca se va dovedi ca in tren sunt lucruri furate de nazisti din URSS, iar organizatiile evereiesti spun si ele ca ar putea solicita compensatii. Nimeni nu l-a vazut, insa asta nu-i impiedica pe oameni sa vina in numar mare in zona, scrie AFP, citand un important om din zona care compara situatia cu nebunia creata de monstrul din Loch Ness.


Atentatul din Bangkok: Politia thailandeza a arestat un suspect de origine turca
8:24:00 AM
Politia thailandeza a anuntat sambata arestarea unui suspect in ancheta privind atentatul de la Bangkok din 17 august, soldat cu decesul a cel putin 21 de persoane si ranirea altor 123, transmit DPA si AFP, citate de Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply