Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Subiectele zilei: Analiza exodului. Romania este ferita de fluxurile de refugiati pentru ca nu este in spatiul Schengen; Consiliile penale ale Romaniei. Harta completa a liderilor locali condamnati sau anchetati de DNA; Directoarea arestata din Ministerul Sanatatii, implicata in Mafia farmacistilor inca de acum trei ani
7:14:56 PM
Teribila poveste din subteranele "lumii civilizate" - cum creste piata traficului de carne vie pentru prelevarea de organe. Este vorba despre traficul cu carne vie si despre una dintre dimensiunile sale acum, din ce in ce mai ofertanta pe toate pietele de comert cu organe.

Drepturile refugiatilor si armele Europei.
In timp ce teroristii continua sa asasineze pe banda rulanta, Europa face eforturi de a se coordona spre a solutiona problema celor ce fug de ei in vest. UE are nevoie, intre altele, de revizuirea instrumentelor ei.


Caru' cu vedete: Fosta iubita ii distruge casnicia. Kate Middleton si printul William sunt la un pas de divort; Uite ce decolteu periculos are nora cea mica a lui Adrian Nastase; Cristi Chivu munceste din greu. Vrea sa fie iar tata: Fetele imi spun ca isi doresc un fratior!
6:38:57 PM
Cea mai urmarita vedeta pe Instagram este... Beyonce a fost detronata! Pana acum artista era cea mai urmarita vedeta de pe Instagram, insa locul i-a fost luat de nimeni alta decat... Kim Kardashian.

Andra si Catalin Maruta, nasi de botez pentru Rosa Alexandra, fetita lui Pepe. Andra si Catalin maruta sunt nasi pentru fetita cea mica a lui Pepe, Rosa Alexandra. Frumoasa nasa a fost numai un zambet.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply