Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bursele europene se pregatesc sa inchida cea mai neagra luna din ultimii patru ani
7:13:00 AM
Actiunile europene au scazut luni, cu indicele german si DAX si cel francez CAC pe cale sa consemneze cea mai proasta luna din ultimii patru ani, afectate de prabusirea burselor chinezesti si de probabila majorare de dobanda din SUA, informeaza Reuters.


Austria vrea sa se taie din bugetul UE pentru tarile care nu preiau refugiati
7:06:04 AM
In politica refugiatilor, solidaritatea europeana inceteaza. Mai ales tarile est-europene se opun preluarii de refugiati, relateaza pagina online a televiziunii de stat germane ARD. Presedintele Parlamentului european, Martin Schulz, considera atitudinea aceasta drept „egoism pur”. De aceea, Austria vine cu o propunere radicala. Cine nu participa la impartirea refugiatilor si nu accepta cotele fixate de UE sa fie pedepsit financiar, adica sa i se taie din banii de la UE.


Robert Cazanciuc va prezenta conducerii PSD o informare despre statutul functionarului public
6:58:45 AM
Conducerea PSD a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa prezinte o informare despre statutul functionarului public si angajatii care ar trebui sa fie incadrati in aceasta categorie, a declarat luni seful social-democratilor, Liviu Dragnea.


Schimbari la conducerea BCR, cea mai mare banca locala: ?Pleaca Spurny, vine Sergiu Manea
6:51:00 AM
Informatia care circula in piata de acum doua saptamani a devenit oficiala astazi: Tomas Spurny, cehul adus in 2012 la conducerea BCR, cea mai mare banca locala, va parasi institutia, locul lui urmand sa fie luat de Sergiu Manea, in prezent Vicepresedinte pentru Corporate Banking si Piete de Capital. Mandatul lui Spurny se terminase, el fiind prelungit, dar nu si reinnoit. Manea a revenit in Romania in anul 2012, continuand o cariera de peste cincisprezece ani la nivel international, in roluri manageriale de investment si corporate banking. El a lucrat anterior la Citibank, ING, Bank Austria Creditanstalt si ABN Amro.


Fost director al Agentiei de Plati, trimis in judecata de DNA. Acesta, impreuna cu alt sef din APDRP, ar fi umflat punctajele acordate pentru doua comune, ce au primit fonduri nerambursabile de 17 mil. lei
6:45:05 AM
DNA Ploiesti a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate a luni Mihai Gavril Vadan fost director al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si a lui Doru Gafencu, fost conducator delegat al unei directii din APDRP pentru mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict de interese.


Cum a reusit sa fie preluat de Bosch un startup care produce baterii
6:29:00 AM
Seeo, un startup din Silicon Valley care dezvolta baterii electrice cu densitate energetica dubla fata de media din prezent, a fost preluat de gigantul german Bosch. Tranzactia este speciala fiindca rar se intampla ca un gigant producator de componente auto sa preia startup-uri de baterii. Insa ambele companii pot avea de castigat: cea preluata fiindca va dispune de fonduri de dezvoltare, iar Bosch va economisi mult la partea de cercetare. Marea performanta este ca Seeo a dezvoltat o tehnologie care i s-a parut utila gigantului Bosch,


UPDATE ?Ucraina: Parlamentul adopta in prima lectura o reforma care acorda mai multa autonomie estului pro-rus / Explozie puternica in fata Radei, circa zece persoane au fost ranite
6:28:00 AM
UPDATE 14:10 O puternica explozie a avut loc in fata Parlamentului, in jurul orei 14.00, afirma un ziarist AFP prezent la fata locului, care transmite ca zirca zece persoane, in majoritate politisti, au fost raniti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply