Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Republica Moldova vrea sa depuna cererea de aderare la UE in timpul mandatului actualului guvern - ministrul de externe de la Chisinau
12:52:20 AM
Ministrul de externe Natalia Gherman a spus ca Republica Moldova va depune cerere de aderare la UE cand va fi pregatita si cand va exista stabilitate interna, in mandatul executivului numit in aceasta vara, informeaza Radio Europa Libera.


Liga I: Steaua - FC Viitorul 1-0. Rezultatele inregistrate in etapa a IX-a si clasamentul competitiei
12:38:15 AM
Steaua a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), FC Viitorul, aceasta fiind prima victoria a ros-albastrilor pe teren propriu in acest sezon al Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Stanciu, in minutul 20, dintr-o lovitura libera de la aproximativ 22 de metri. Rezultatele inregistrate in partidele disputate, vineri, sambata si duminica, in etapa a IX-a a Ligii I, programul ultimului meci si clasamentul competitiei, in articol.


Statul Islamic a distrus partial Templul lui Bel din orasul sirian Palmyra
Sunday, August 30, 2015 11:31 PM
Gruparea terorista Statul Islamic a distrus partial inca un templu antic - Templul lui Bel - din orasul sirian Palmyra, a anuntat duminica un ONG specializat in monitorizarea conflictului din Siria. Templul lui Bel, ridicat de romani in acest oras situat in desertul din centrul tarii, este al doilea templu din Palmyra vizat de Statul Islamic in decurs de o saptamana. Pe 25 august, gruparea extremista a aruncat in aer templul antic Baal Shamin, act calificat de UNESCO, agentia culturala a ONU, drept crima de razboi avand ca tinta stergerea unui simbol al patrimoniului cultural diversificat al Siriei.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply