Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Apa calda si dormitor, intr-o pestera de acum 60.000 de ani - Ipotezele incitante ale arheologilor spanioli
6:14:08 AM
?Neanderthalienii care au trait acum 60.000 de ani intr-o pestera din Catalonia se foloseau de pietre incinse pentru a-si incalzi apa si aveau "incaperi" separate pentru diversele activitati, cum ar fi transarea carnii sau dormitul. Acestea sunt cateva dintre ipotezele ce au rezultat dupa cercetarea pesterii Abric Romani de langa Barcelona unde au fost gasite 10.000 de artefacte. Descoperirile NU sugereaza ca oamenii din acum 60 de milenii duceau un trai luxos, ci ca erau mult mai sofisticati decat lasau sa se creada primele teorii ce ii prezentau ca fiind brute fara minte.


SUA: Guvernatorul statului New Jersey propune urmarirea imigrantilor ilegali dupa modelul FedEx
5:50:00 AM
Guvernatorul statului american New Jersey, Chris Christie, inscris in cursa pentru desemnarea candidatului republican la functia de presedinte al SUA, a declarat sambata ca, daca va fi ales presedinte, va combate imigratia ilegala cu ajutorul unui sistem de urmarire a vizitatorilor straini pe modelul celui folosit de compania americana de curierat si logistica FedEx cu toate coletele pe care le livreaza, relateaza Agerpres.


Alti doi romani au fost retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane
5:23:00 AM
Alti doi cetateni romani au fost retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane, unul in judetul Csongrad si celalalt in judetul Gyor-Moson-Sopron, potrivit unor comunicate postate duminica pe site-ul politiei ungare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply