Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?PREZENTARE US Open 2015: Ultimul mare bal al anului Poate Federer sa se incoroneze rege inca o data? Simona, iar ne dai motive sa visam
1:38:00 AM

Intre 31 august si 13 septembrie, ora exacta in tenis va fi data de New York, in complexul de la Flushing Meadows urmand sa aiba loc ultimul Grand Slam al anului: US Open. Dupa un sezon de hard in care ne-a facut din nou sa vibram la fiecare lovitura (finale la Toronto si Cincinnati), Simona Halep este "obligata" sa ne dea programul peste cap si sa ne faca se ne trezim devreme pret de doua saptamani. Cu un Djokovic aflat intr-unul din cele mai bune sezoane al carierei, trofeul de la masculin pare amanetat, dar Roger Federer a aratat ca inca stie sa "picteze" atat de frumos pe teren. Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la US Open.


Sute de morti dupa ce doua ambarcatiuni cu imigranti s-au rasturnat in largul Libiei
1:33:12 AM
Sute de imigranti si-au pierdut viata joi, dupa ce doua ambarcatiuni la bordul carora se aflau in total aproape 500 de imigranti s-au rasturnat in largul coastelor orasului libian Zuwara, anunta Mediafax, citand BBC. Prima ambarcatiune avea la bord 50 de oameni si a cerut ajutor inainte de a se rasturna. Cea de-a doua avea la bord in jur de 400 de persoane. 201 persoane de pe cele doua nave au fost salvate de Paza de Coasta libiana, insa restul nu au putut fi salvati. Foarte multi oameni ar fi ramas blocati in cala ambarcatiunii care s-a scufundat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply