Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ce dar a primit deputatul Cornel Comsa la nunta: 110.000 euro, ceasuri de 30.000 euro, bijuterii de 35.000 euro ?i tablouri de 10.000 euro
9:13:10 AM
Parlamentarul independent de Aiud Cornel Com?a (fost PP-DD) afirma ca a primit la nunta bani si cadouri in valoare de aproape 200.000 de euro, scrie cotidianul local alba24.ro.


Ungaria criticata dur de Organizatia Mondiala a Migratiei pentru zidul anti-imigratie, care ar veni in ajutorul traficantilor
8:57:31 AM
Budapesta a construit un zid de 175 de kilometri la granita cu Serbia pentru a opri valul de refugiati, care intra pe teritoriul Ungariei in drum spre Occident. In vreme ce, guvernul Fidesz doreste o legislatie mai dura pentru a putea folosi armata la frontiera sudica, impotriva refugiatilor neinarmati, care sunt un pericol la adresa securitatii si identitatii europene, dupa cum sustine Viktor Orban. Insa, ultimele actiuni ale Ungariei, care se confrunta cu cea mai grava criza a refugiatilor , peste 100.000 de persoane cerand azil in aceasta tara doar in prima jumatate a anului 2015, au fost, vineri, criticate dur de catre Organizatia Mondiala a Migratiei, potrivit Reuters. Oficialii de la Geneva sustin printre altele ca zidul anti-imigratie a lui Viktor Orban complica situatia refugiatilor si vine in ajutorul traficantilor.


Bulgaria renunta la Rusia si alege Polonia pentru repararea avioanelor sale de vanatoare Mig-29
8:51:00 AM
Bulgaria a renuntat la Rusia si a ales Polonia pentru a asigura intretinerea avioanelor de vanatoare sovietice MiG-29, potrivit unui acord preliminat semnat vineri, scrie Reuters, care vede in acest demers inca un semn al eforturilor Sofiei de a-si reduce dependenta fata de Moscova.


16 cetateni romani, retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane
8:48:38 AM
16 cetateni romani au fost retinuti de autoritatile maghiare, fiind acuzati de trafic de persoane, informeaza Ministerul de Externe. Primii patru romani au fost retinuti miercuri, 26 august, iar alti 12 au fost retinuti joi, 27 august.


Barclays: Unul din 65 de adulti britanici este milionar
8:21:38 AM
Numarul milionarilor din Marea Britanie este in crestere, potrivit unui studiu realizat de banca Barclays, care a constatat ca unul din 65 de adulti britanici face parte din aceasta categorie, cu 41% mai multi fata de acum cinci ani, relateaza agentia Reuters, preluata de Mediafax.


Ministrul Transporturilor, despre situatia de la ROMATSA: Factorul perturbator a plecat. Directorul Aurel Stanciu si-a dat azi demisia. Vom continua negocierile si vom rezolva conflictul
8:21:00 AM
Aurel Stanciu, directorul companiei de stat care se ocupa de controlul traficului aerian (ROMATSA), si-a dat vineri demisia, a declarat pentru HotNews.ro ministrul Transporturilor, Iulian Matache. Demisia vine pe fondul conflictului cu sindicalistii care ameninta cu greva generala de la 1 septembrie. "In acest moment lucrurile sunt foarte clare", a spus ministrul Transporturilor. "Din punctul meu de vedere nu mai sunt impedimente sa se incheie contractul colectiv de munca. Factorul perturbator, ca sa spun asa, a plecat", a declarat Matache.


Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul lui Gheorghe Nichita si au prelungit masura controlului judiciar cu 60 de zile
8:20:00 AM
Primarul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost citat din nou, vineri, la sediul DNA in dosarul in care este acuzat ca ar fi folosit politia locala din oras pentru a o supraveghea pe fosta lui iubita, Adina Samson. Gheorghe Nichita s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie pentru prelungirea controlului judiciar si pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca procurorii au extins urmarirea penala in cazul sau.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply