Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Singuri in Univers. Si condamnati sa ramanem asa... Despre paradoxul lui Fermi si ecuatia Drake
2:14:23 AM
"Singur pe lume" (Sans famille) este un roman celebru al lui Hector Malot, care, de la publicarea lui in 1878, a exemplificat induiosator drama unui copil orfan. Singuri in Univers si condamnati sa ramanem asa este conditia dramatica a oamenilor de pe aceasta planeta. Explicatia acestei conditii-limita se regaseste partial in paradoxul lui Fermi si Ecuatia Drake. Paradoxul lui Fermi: Pamantul este o planeta tipica, rotindu-se in jurul unei stele tinere si tipice. Exista miliarde de stele in galaxie, care sunt cu miliarde de ani mai batrane decat Soarele nostru.


Te iert dragul meu iubit,
2:12:29 AM
In mine se dezvolta cel mai frumos lucru din lume. Copilul nostru, minunea noastra. Te iert dragul meu ca m-ai parasit in ziua in care ai aflat ca sunt insarcinata.


Judecatoria Gaesti ar putea decide luni in privinta cererii de eliberare conditionata a lui Ioan Niculae, condamnat in aprilie la doi ani si jumatate de inchisoare in dosarul Mita la PSD
2:11:25 AM
Judecatoria Gaesti a amanat, joi, pronuntarea privind solicitarea de eliberare conditionata din penitenciar a omului de afaceri Ioan Niculae, condamnat, in aprilie, la doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul "Mita la PSD", decizia in acest caz urmand sa fie data luni.


Grupul Volkswagen si Suzuki si-au incheiat socotelile, dupa patru ani de dispute si un parteneriat esuat
2:01:25 AM
Grupul Volkswagen si Suzuki au pus capat disputei intinse pe perioada a patru ani, generata de neintelegeri privind un parteneriat care se anunta triumfator pentru ambii producatori auto. Grupul Volkswagen va vinde participatia de 19,9% detinuta la Suzuki Motor, in valoare de 463 miliarde yeni (3,8 miliarde dolari), solutie venita printr-o decizie de arbitraj.


Maria Sharapova s-a retras de la US Open. Rusoaica nu a mai jucat niciun meci oficial dupa ce a pierdut in semifinala la Wimbledon
1:59:22 AM
Maria Sharapova, castigatoare a cinci Grand Slem-uri, s-a retras de la US Open din cauza unor probleme la un picior, scrie Reuters.


?VIDEO Consiliile PENALE ale Romaniei. HARTA completa a liderilor locali condamnati sau anchetati de DNA
1:52:14 AM
Coruptia generalizata a facut ca zeci de primari si presedinti de consilii judetene sa-si incheie mandatul inainte de termen, dupa gratii.



VIDEO Cum isi intareste Vladimir Putin imaginea de lider puternic: Trage de fiare impreuna cu Medvedev si frige carne la gratar
1:37:00 AM
Kremlinul a facut publice imagini cu presedintele Vladimir Putin la sala de sport alaturi de premierul Dmitry Medvedev, aparent destinate sa intareasca imaginea de dur a lui Putin, in conditiile in care cota sa de popularitate este in scadere, scrie The Moscow Times.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply