Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Licenta avioanelor MIG-21 destinate Armatei Romane (1967-1970)
4:13:43 AM
In Romania a existat o dezbatere despre modul in care autoritatile de la Bucuresti au hotarat sa achizitioneze din Portugalia 12 avioane de vanatoare F-16 "Falcon", uzate. Deoarece subiectul respectiv a suscitat interes si s-au facut comparatii cu avionul sovietic de lupta MiG-21, ne-am propus sa prezentam cateva aspecte despre aparatele MiG-21 primite de armata romana in anii '60 si problemele care au aparut in relatiile militare romano-sovietice la sfarsitul acelui deceniu.


Nicolae Danila: Care este proiectul de tara al Romaniei in urmatorii 10 ani? O intrebare- apel adresata Elitei Romanesti
4:05:00 AM
In dezbaterea publica din Romania ultimului an, subiectul adoptarii euro in 2019 a fost disecat, politizat si apoi abandonat, dar nici macar o clipa nu a fost discutat ca fiind un proiect. In urma acestei experiente trag doua concluzii cu privire la comportamentul nostru de elita a societatii si lansez un avertisment. Sunt convins ca dumneavoastra, formatori de opinie si trezorieri ai unei parti a resurselor umane ale tarii - principalele resurse nationale, il tratati cu responsabilitate. Prima concluzie se refera la incapacitatea noastra, ca elita a societatii, sa ne asumam managementul unui proiect de tara si sa realizam un astfel de proiect. Discutia publica despre adoptarea monedei UE a fost centrata, dupa parerea mea, in zona falsa, in raport cu momentul acesta, a dezbaterii tehnice a nivelului convergentei reale optime pe care trebuie sa o realizeze un stat la adoptarea monedei unice.


Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe 2; Romania continua sa aiba cinci jucatoare in TOP 100
3:48:39 AM
Simona Halep se afla pe locul doi in ierarhia WTA si in aceasta saptamana, cu 6130 de puncte acumulate. Tinand cont de faptul ca Maria Sharapova nu va juca la US Open, Simona si-ar putea consolida pozitia din clasament. Romania are cinci jucatoare in TOP 100.


VIDEO Presiunea de a fi femeia perfecta
3:44:06 AM
In videoclipul de mai jos, produs de un salon britanic de spa in urma unei cercetari de piata intitulate "femeia perfecta", are ca tema combaterea sterotipurilor de gen ce nasc presiunea de a indeplini cu succes rolurile date in societate, de "mama perfecta" ori de "sotie perfecta".


Relatia delicata dintre soferi si biciclisti. Dragoste cu nabadai
3:43:00 AM
Automobilul si bicicleta sunt mai mult decat niste obiecte si chiar mai mult decat niste mijloace de transport obisnuite. Ele reprezinta simboluri ale mobilitatii in general si ale mobilitatii personale in special. De aici povestea devine complicata, ego-urile sunt mari, iar relatiile dintre soferi si biciclisti par sa fie deteriorate definitiv. Si totusi... cine are dreptate?


Jucatorii convocati de Anghel Iordanescu pentru meciurile cu Ungaria si Grecia: Budescu si Alibec, printre cei selectionati
3:26:00 AM
Anghel Iordanescu a anuntat lista jucatorilor convocati la nationala Romaniei pentru partidele cu Ungaria si Grecia, din preliminariile pentru Euro 2016.


Partenerul de judo al presedintelui Putin si un miliardar rus vor prelua cel mai mare aeroport din tara. Ordinul a fost dat de liderul de la Kremlin
3:23:04 AM
Partenerul traditional din antrenamentele de judo ale lui Vladimir Putin, Arkady Rotenberg, impreuna cu colaboratorul sau miliardar, Alexander Ponomarenko, sunt pe cale sa devina principalii actionari in cel mai mare aeroport rusesc - Sheremetyevo, potrivit unui ordin semnat vineri de liderul de la Kremlin, informeaza The Moscow TImes.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply