Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

De ce castiga mereu Usain Bolt - Cateva explicatii ale unor cercetatori britanici
11:16:00 AM
Usain Bolt a impresionat si la aceasta editie a Campionatelor Mondiale de atletism, jamaicanul cucerind aurul la 100, 200 de metri si la stafeta de 4X100 de metri (proba castigata sambata de Jamaica). Cateva din secretele lui Usain au fost elucidate de niste cercetatori britanici.


PNL va respinge in Parlament ordonanta care prevede cresterea salariilor demnitarilor
11:01:18 AM
Partidul National Liberal a decis, in sedinta de sambata a Biroului Politic National, sa respinga in Parlament ordonata privind cresterea salariilor demnitarilor. Liberalii sunt de parere ca aceste majorari trebuie discutate in acelasi timp cu Legea salarizarii bugetarilor.


MAE: Soferul roman retinut in urma accidentului de pe autostrada M5 din Ungaria se afla in continuare in arestul politiei ungare
10:45:00 AM
Soferul roman retinut vineri de autoritatile ungare pe autostrada M5 din Ungaria, pentru tafic de persoane, este retinut in continuare in arestul politiei din Kecskemet, Bacs-Kiskun, Ungaria, informeaza Ministerul roman al Afacerilor Externe, intr-un comunicat. 


Papa Francisc lauda o carte pentru copii ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si pinguini gay
10:41:00 AM
Papa Francisc a laudat-o pe scriitoarea italiana Francesca Pardi, autoarea unei carti pentru copii, ce include povesti cu iepuroaice lesbiene si un cuplu gay de pinguini.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply