Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Judecatoarea ICCJ Corina Jijiie s-a pensionat. Presedintele Iohannis a semnat luni decretul de eliberare din functie
1:09:00 PM
Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de eliberare din functie a judecatoarei Corina-Michaela Jijiie de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), ca urmare a pensionarii acesteia, incepand cu data de 15 septembrie 2015, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Ca judecator la ICCJ, Corina Jijiie a facut parte din completurile de judecata in mai multe dosare de notorietate, precum dosarul "Referendumul", "ICA - Dan Voiculescu" sau cel al "Transferurilor din fotbal".


Decizia ASF privind declansarea procedurii de faliment la Astra Asigurari a fost publicata in Monitorul Oficial. Ce trebuie sa faca romanii care au bani de recuperat de la Astra
1:07:00 PM
Decizia ASF privind declansarea procedurii de faliment la Astra Asigurari a fost publicata luni, 31 august, in Monitorul Oficial. Din acest moment, asiguratii care au de recuperat bani de la acest asigurator pot solicita deschiderea dosarului de dauna printr-o cerere adresata Fondului de Garantare a Asiguratilor (FGA). Trebuie stiut insa ca falimentul unui asigurator este hotarat de catre o instanta judecatoreasca si ca FGA va efectua platile catre creditorii de asigurari de la data ramanerii definitive a hotararii privind deschiderea procedurii de faliment in limita plafonului legal (450.000 lei/creditor de asigurare).


Sorin Cimpeanu: Societatea e de acord ca avem programa scolara incarcata. Asta pana cand pui degetul pe disciplina, iar din partea sindicatelor incepe o demonstratie ca in acea materie sta intreg universul
12:56:00 PM
Toata societatea e de acord ca programa scolara la materiile pe care elevii le fac o ora pe saptamana este "mult prea incarcata". "Asta pana in momentul in care pui degetul pe disciplina. In acel moment, din partea colegilor profesorilor, din partea sindicatelor va incepe evident o demonstratie foarte puternica cum ca in acea discplina sta intreg universul", a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Afirmatiile vin in contextul in care Ministerul este obligat sa modernizeze curriculumul pentru gimnaziu si liceu, dupa ce a modificat curriculumul din invatamantul primar. La dezbaterea organizata de ISP, ministrul Educatiei a folosit de doua ori cuvantul "decat" fara a avea o negatie inainte.


Misterul trenului nazist: Autoritatile regionale se indoiesc de existenta acestuia si spun ca nu au vazut nicio proba care sa sustina afirmatiile vanatorilor de comori
12:51:32 PM
Autoritatile din Silezia Inferioara, unde ar fi ingropat "trenul nazist" care fascineaza publicul din Polonia si din intreaga lume, se declara sceptice in ceea ce priveste existenta legendarului convoi, scrie AFP.


America pregateste sanctiuni economice impotriva chinezilor implicati in atacuri cibernetice la adresa sa
12:39:07 PM
Statele Unite pregatesc sanctiuni economice impotriva persoanelor fizice si juridice din China suspectate ca au legatura cu atacurile cibernetice care au vizat tinte americane, a afirmat luni un oficial american. Potrivit AFP, informatia a fost publicata de cotidianul american Washington Post.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply