Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Zacamant urias de gaze, descoperit in apele teritoriale ale Egiptului din Mediterana
5:59:49 AM
Grupul italian Eni a descoperit un zacamant urias de gaze naturale in largul Egiptului, care ar putea avea rezerve de pana la 5,5 miliarde de barili echivalent de petrol, cele mai mari din Mediterana si unele dintre cele mai mari din lume, relateaza MarketWatch.


Un europarlamentar liberal ii cere premierului Ponta sa spuna daca Romania este pregatita sa faca fata migrantilor
5:42:59 AM
Eurodeputatul PNL Daniel Buda i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, in conditiile in care tarii noastre i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca, informeaza Mediafax.


Vaslui: Fetita de 13 ani violata in repetate randuri de tatal sau, in prezenta unei fetite de 9 ani
5:38:31 AM
Un barbat de 31 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale in mod repetat cu fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani, uneori si in prezenta unei fetite de noua ani, victima fiind cea care a sunat la 112 si a cerut ajutorul Politiei.


Gabi Iancu, cedat de Steaua: Va juca in liga a doua din Turcia
5:37:49 AM
Gabi Iancu (21 de ani) a fost imprumutat de FC Steaua la Karabukspor, formatia din a doua liga de fotbal din Turcia. Nemultumit de randamentul si de atitudinea atacantului, Mirel Radoi a ales sa nu mai lucreze cu fotbalistul.


China: Un ziarist marturiseste la televiziunea de stat ca a provocat panica si dezordine pe burse
5:29:00 AM
Un ziarist financiar a "marturisit" ca a provocat "panica si dezordine" pe bursele chinezesti si ca a provocat "pierderi enorme tarii", potrivit unei inregistrari video difuzate de televiziunea de stat, in conditiile in care Beijingul se straduieste sa readuca linistea pe pietele financiare, scrie AFP.


TUTORIAL Cum iei banii europeni pentru firmele ITC
5:22:00 AM
Firmele din Romania incep, pe 1 octombrie 2015, lupta pentru finantarile europene de pana la 3,24 milioane de lei pentru proiecte in tehnologia informatiei si comunicatii (TIC / IT&C). StartupCafe si Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene  (ACRAFE) va prezinta un tutorial realizat de consultantul Peter Nagy-Imecs pentru firmele care vor sa ia banii din Programul Operational Competitivitate 2014-2020, actiunea 2.2.1 , IT&C.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply