Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Anghel Iordanescu: Mergem la Budapeste sa facem un rezultat bun. Daca trebuie sa ne aparam, ne vom apara
8:14:00 AM
Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa, selectionerul discutand despre meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile pentru Euro 2016. "Mergem la Budapeste sa facem un rezultat bun. Daca trebuie sa ne aparam, ne vom apara. Nu mergem sa jucam la ciupeala", a precizat antrenorul primei reprezentative a Romaniei.


Cererea de eliberare conditionata a lui Ioan Niculae, respinsa de instanta
8:04:00 AM
Judecatoria Gaesti a respins luni cererea de eliberare conditionata depusa de omul de afaceri Ioan Niculae, care executa o pedeapsa de doi ani si sase luni de inchisoare in dosarul "Mita la PSD", anunta Agerpres. Decizia nu este definitiva, iar Ioan Niculae poate face contestatie.


Consiliul Judetean Dambovita vrea sa amplaseze statui ale lui Decebal, Burebista si Zamolxe pe platoul Muntilor Bucegi
8:00:00 AM
Consiliul Judetean (CJ) Dambovita vrea sa amplaseze statui de dimensiuni mari ale lui Decebal, Burebista si Zamolxe pe platoul Muntilor Bucegi, la intersectia de la Dichiu spre Babele si Sfinxul, a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ Dambovita, Adrian Tutuianu, transmite Agerpres.


VIDEO Jamie Oliver declara razboi zaharului si cere taxarea bauturilor racoritoare indulcite. Cunoscutul bucatar prezinta un documentar cu efectele socante ale abuzului de zahar
7:53:49 AM
La zece ani dupa ce a declansat campania sa pentru mancare sanatoasa in scoli, cunoscutul bucatar britanic Jamie Oliver declara razboi zaharului, mai ales bauturilor ce contin zahar, scrie The Independent.


Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea se va mentine calduroasa
7:40:00 AM
Marti, vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si de podis, unde idicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, informeaza Mediafax.


Liviu Dragnea: Codul Fiscal ar putea intra fi votat joi si trimis spre promulgare duminica
7:27:09 AM
Legea salarizarii unitare va fi analizata de partidele parlamentare dupa modelul folosit la Codul Fiscal si va trebui adoptata, prin consens, inainte de legea bugetului pe 2016, a anuntat seful PSD, Liviu Dragnea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply