Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

In timp ce Liviu Dragnea participa la Scoala de Vara a Femeilor din PSD, Victor Ponta se afla in team building cu ministrii la Tulcea
10:14:00 AM
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa, vineri seara, incepand cu ora 19:00, la Scoala de Vara a Femeilor Social Democrate, care are loc la Constanta. Premierul Victor Ponta si ministrii Cabinetului sau se afla, in acest timp, in team building la Tulcea. Nu este clar daca primul ministru va participa la Scoala de Vara a femeilor din PSD. In cazul in care Victor Ponta nu va fi prezent, acesta ar fi al doilea eveniment intr-o saptamana - dupa tabara de vara a tineretului PSD care a avut loc weekendul trecut la Sulina - la care Liviu Dragnea participa, iar primul ministru absenteaza.


Situatie anormala pe autostrada Sebes - Turda: Nu exista autorizatie de construire pe 66 din cei 70 de km ai autostrazii, dar constructorii au lucrat deja mai bine de o treime pe anumite loturi
10:07:00 AM
Pentru mai bine de 66 de km din cei 70 ai autostrazii A10 Sebes - Turda nu au fost emise pana in prezent autorizatiile de construire cu toate ca firmele constructoare lucreaza inca din 2014 si pe anumite loturi stadiul lucrarilor a trecut deja de o treime. Mai mult, desi Compania de Autostrazi recunoaste ca autorizatiile de construire sunt obligatorii pentru a se putea lucra, constructorii si-au primit o parte din bani pe lucrarile deja executate.


Stranierii convocati de Anghel Iordanescu pentru meciurile cu Ungaria si Grecia
9:56:00 AM
Selectionerul Anghel Iordanescu a confirmat convocarile a 17 jucatori care evolueaza in strainatate si care vor face parte din lotul Romaniei pentru partidele cu Ungaria si Grecia, ambele contand pentru preliminariile Euro-2016, informeaza frf.ro, citata de Mediafax.


Cum stabilim daca o persoana este atragatoare?
9:23:38 AM
Farmecul personal este o chestiune complicata. Cat de inteligenta, frumoasa, amuzanta trebuie sa fie o persoana pentru a o considera atragatoare? Care sunt standardele in functie de care decidem gradul de atractivitate al unei persoane?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply