Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Greva de la ROMATSA a fost anulata
12:18:25 PM
Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a anuntat,luni, ca greva generala a controlorilor de trafic aerian, care era programata pentru marti, a fost anulata, dupa ce sindicalistii ROMATSA si conducerea regiei au ajuns la un acord in aceasta dupa-amiaza.

Revenim.


Ligia Deca, consilierul lui Iohannis pe Educatie: Populatia Romaniei are un deficit de toleranta si uneori are si un grad de neintelegere a problemelor globale
11:51:00 AM
Romanii au un deficit de toleranta si, uneori, “si un grad de neintelegere a problemelor globale”, a declarat Ligia Deca, consilierul lui Iohannis pe Educatie. Prezenta la o conferinta organizata de Institutul de Studii Populare, Deca a afirmat: “in ultima vreme discutam despre migratie, dar cati oare dintre cei care voteaza inteleg foarte bine care sunt cauzele acestui fenomen si care sunt efectele lui? Probleme similare am avea, de exemplu, si cu problemele climatice. Probleme similare am putea avea si cu zona resurselor naturale. Cred eu ca este cazul ca sistemul educational (...) sa ne pregateasca sa fim oameni activi, care atunci cand discuta probleme care pana la urma fac ca oamenii sa aleaga sau nu un anumit partid pentru guvernare - sa inteleaga foarte bine problematica in discutie”.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply