Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

6 piedici in calea antreprenorilor care fac afaceri cu fonduri europene. Intrebare la banca: Tu ai dat cu sapa?
8:46:00 AM
Cel putin sase probleme le-au pus piedici fermierilor si altor antreprenori care au facut afaceri cu fonduri europene in vechiul Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR). StartupCafe a stat recent de vorba cu cativa oameni de afaceri care au reusit sa ia bani europeni pentru business-uri in agricultura.


Google a semnat in Sri Lanka prima intelegere pentru instalarea baloanelor care vor furniza internet
8:24:00 AM
Google a semnat cu autoritatile din insula Sri Lanka prima intelegere pentru proiectul prin care baloane trimise in stratosfera vor furniza internet broadband pentru locuitorii micului stat din sudul Asiei. Google a testat aceste baloane in 2013 in Noua Zeelanda, vor fi ridicate la 19 km altitudine si ar trebui sa fie schimbate la 100 de zile, relateaza Quartz.


Fosta echipa Top Gear condusa de Jeremy Clarkson va prezenta o noua emisiune auto pentru Amazon
8:12:26 AM
Fostul realizator al emisiunii BBC "Top Gear", Jeremy Clarkson, a semnat un acord cu Amazon pentru a prezenta o noua emisiune auto, impreuna cu Richard Hammond si James May, potrivit Reuters. Amazon a anuntat ca noua emisiune va fi disponibila prin serviciul sau de streaming pe baza de abonament, Amazon Prime, incepand de anul viitor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply