Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Nicusor Dan strange semnaturi pentru demiterea lui Sorin Oprescu
9:40:36 AM
Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), a anuntat joi, ca va incepe din septembrie o campanie de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului general, Sorin Oprescu. Acesta a prezentat un bilant al celor 7 ani de mandat ai primarului Capitalei, dand bucurestenilor 15 motive pentru care ar trebui sa semneze, potrivit acestuia.


Statul rus a fost implicat in uciderea cu polonium a lui Litvinenko - declaratii in ancheta britanica privind moartea fostului spion KGB
9:38:24 AM
Statul rus trebuie sa fi fost implicat in otravirea fostului spion KGB Alexander Litvinenko cu un izotop radioactiv, care s-a transformat intr-un “atac nuclear pe strazile Londrei”, s-a declarat joi in cadrul anchetei privind aceasta crima, informeaza Reuters.


Defrisarile ilegale si evolutiile de securitate pe flancul estic al NATO, pe agenda sedintei CSAT
9:22:10 AM
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a analizat in sedinta de joi "riscurile si vulnerabilitatile la adresa patrimoniului forestier national determinate de defrisarile ilegale, cu impact major asupra climatului de afaceri si, implicit, in planul prejudicierii bugetului general consolidat de stat", potrivit unui comunicat postat pe site-ul Administratiei prezidentiale.


Ministerul Mediului a sesizat Parchetul General dupa controalele la Holzindustrie si la furnizorii de lemn ai companiei
9:15:00 AM
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a transmis rapoartele de control care vizeaza activitatea mai multor operatori din sectorul forestier catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia a fost luata in vederea efectuarii de cercetari specifice care sa stabileasca daca aspectele prezentate intrunesc elementele constitutive ale unor infractiuni, informeaza Ministerul.


Victor Ponta se afla in vacanta la Miami, in Statele Unite
8:58:00 AM
O fotografie in care premierul Victor Ponta se afla intr-o cafenea din Miami, in Statele Unite, a fost postata pe Facebook de Magda Bistriceanu, fosta membra PSD si ex-militanta a Fortei Civice.


?EXCLUSIV Radu Soviani a dat in judecata ASF si cere peste 230.000 de euro pentru neplata unor servicii prestate ca purtator de cuvant
8:56:00 AM
Radu Soviani a dat in judecata Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pe care o acuza ca in decembrie 2014 a incetat abuziv un acord pe trei ani semnat cu firma sa, prin intermediul careia furniza servicii de purtator de cuvant pentru ASF. Pretentiile financiare solicitate in instanta depasesc 230.000 de euro. Soviani a spus pentru HotNews.ro ca cea mai mare parte din valoarea sumelor pretinse reprezinta daune interese.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply