Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Victor Rebengiuc, Dan C. Mihailescu si Lidia Bodea vorbesc despre Ferma animalelor de George Orwell, un nou audiobook Humanitas Multimedia
8:52:48 AM
Humanitas Multimedia va invita marti, 4 august, la ora 19.00, pe terasa librariei Humanitas Kretzulescu sa descoperiti audiobookul verii: Ferma animalelor de George Orwell, in lectura lui Victor Rebengiuc. Discutia la care vor participa Victor Rebengiuc, Dan C. Mihailescu si Lidia Bodea va fi urmata de lectura catorva fragmente din nuvela lui Orwell.


Guvernul cumpara consultanta privata pentru proiecte de transport de 4 miliarde de euro
8:51:00 AM
Ministerul Fondurilor Europene vrea sa cumpere servicii de consultanta private, de maximum 28.288,89 de euro, pentru pregatirea procedurilor de refazare a proiectelor de transport pe fonduri europene neterminate si pentru mutarea unor proiecte de pe finantare nationala pe cea europeana nerambursabila, o miza estimata la 4 miliarde de euro.


Transfagarasanul va fi reabilitat si modernizat pentru a putea fi deschis tot timpul anului. Licitatia pentru Studiul de Fezabilitate, lansata de Compania de drumuri
8:49:00 AM
Drumul National 7C Transfagarasan va fi reabilitat si modernizat pentru ca circulatia rutiera sa fie deschisa tot timpul anului si pe sectiunea de drum cuprinsa intre km 10+000 (Piscul Negru) si km 130+800 (Cabana Balea Cascada). Compania de Drumuri a lansat vineri licitatia pentru realizarea expertizei tehnice si a Studiului de fezabilitate pentru proiect, contractul avand o valoare estimata la circa 3 milioane de lei.


VIDEO Fenomenul 2 in 1 pentru luna plina explicat in 60 de secunde
8:47:00 AM
Astazi are loc fenomenul cunoscut sub numele de "luna albastra". In videoclipul de mai jos este data cea mai scurta explicatie pentru acest fenomen si denumirea pe care o poarta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply