Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Imagini din avion cu cei 8,7 km de autostrada in constructie langa Cluj-Napoca. Se vad primele straturi de asfalt, structurile viaductelor, dar si o alunecare de teren ce afecteaza santierul
6:22:00 AM
Noi imagini filmate din avion cu cei 8,7 km din Autostrada A3 ce se construiesc langa Cluj Napoca, intre localitatile Gilau (Cluj vest) si Nadaselu, au fost publicate de catre fost Asociatia Pro Infrastructura (API). Filmarea surprinde evolutia lucrarilor pe acest tronson unde deja au fost asternute primele straturi de asfalt pe mai multe portiuni, iar structurile viaductelor au prins contur. In acelasi timp, filmarea surprinde si o portiune unde santieurl autostrazii a fost afectata de o alunecare de teren. Stadiul fizic al lucrarilor a depasit 52%, insa cel financiar (platile catre constructor) abia trece de 15%.


Alexis Tsipras recunoaste ca Grecia a avut un plan B pentru iesirea din zona euro si il apara pe Varoufakis: Poti sa il acuzi pentru gustul in materie de camasi, dar nu ca ar fi vrut sa arunce Grecia in prapastie
6:19:00 AM
Prim-ministrul grec Alexis Tsipras a recunoscut vineri ca guvernul sau a facut un plan de urgenta, tinut secret, in cazul in care Grecia ar fi fost fortata sa iasa din zona euro, insa a respins acuzatiile ca ar fi complotat sa reintroduca drahma, informeaza Reuters.


Patricia Tig, la cea mai buna performanta din cariera: s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Baku
6:01:00 AM
Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig a reusit o calificare de senzatie, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Baku (Azerbaidjan), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, dupa ce a trecut in sferturi de croata Donna Vekic, cu 6-3, 6-2, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply