Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Adelin Petrisor il acuza pe seful TVR ca a intervenit ca o stire despre protestele din curtea televiziunii sa nu mai fie difuzata pe post
10:53:00 AM
Jurnalistul TVR Adelin Petrisor il acuza pe presedintele-director general al Televiziunii publice, Stelian Tanase, in texte publicate pe pagina sa de Facebook si pe propriul blog, ca a intervenit la sefii Stirilor asa incat o stire realizata de el sa nu mai fie difuzata pe post. Stirea se referea la un protest pe care mai multi angajati ai TVR l-au organizat in curtea institutiei. Valentin Jucan, membru CNA, a anuntat ca a sesizat Consiliul in legatura cu acest act de "cenzura".?


Eugen Teodorovici: 25 de milioane de lei, alocati pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Neamului
10:49:49 AM
Secretariatul de Stat pentru Culte a primit la rectificarea bugetara suma de 67 de milioane de lei, din care 25 de milioane de lei sunt pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, a anuntat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.


Alina Gorghiu: Solutia Dragnea inseamna intoarcerea baronilor locali la conducerea PSD / I-as sugera lui Ponta sa isi ia de tot vacanta din politica
10:23:00 AM
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD inseamna "intoarcerea baronilor locali la conducere", "o intoarcere a PSD cu 25 de ani in urma".


Bitdefender a fost victima unui atac informatic care a expus un numar foarte limitat de utilizatori si parole
10:23:00 AM
Bitdefender a fiost victima unui atac informatic, scrie Hacker Film Blog care noteaza ca un hacker care-si spune DetoxRansome ar fi incercat sa santajeze compania, amenintand ca va publica date despre clienti. Bitedefender a spus, intr-un raspuns pentru HotNews.ro, ca a identificat un incident de securitate pe un singur server care nu a fost compromis, dar o vulnerabilitate a permis aflarea conturilor unui numar foarte mic de utilizatori.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply