Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cinci ani de la infiintarea centrului NATO de la Oradea pentru pregatirea spionilor militari
5:49:22 AM
Centrul de excelenta al NATO in domeniul informatiilor, infiintat la Oradea, a implinit cinci ani. Centrul - unul dintre cele mai mari ale NATO in domeniul instruirii spionilor militari - a pregatit deja peste 600 de specialisti in informatii, potrivit unui comunicat al Ministerului Apararii Nationale MApN.


Cel mai bogat barbat din Polonia, Jan Kulczyk, a murit la varsta de 65 de ani
5:11:00 AM
Cel mai bogat barbat din Polonia, Jan Kulczyk, a murit marti noaptea, la varsta de 65 de ani, din cauza unor complicatii chirugicale, a anuntat purtatoarea de cuvant a Kulczyk Holding, potrivit Reuters. Jan Kulczyk s-a aflat constant de mai multi ani in topul Forbes al celor mai bogati polonezi, averea sa fiind estimata in 2015 la peste 15 miliarde de zloti (4,01 miliarde de dolari). Printre activele importante detinute de Kulczyk de-a lungul timpului se numara grupul chimic Ciech, companiile energetice Polenergia si Serinus Energy si mai multe afaceri cu petrol si gaze din intreaga lume. Cel mai valoros este insa considerat pachetul de 3% in compania de bere SABMiller.


[P] Sectorul 3 orasul din interiorul Bucurestiului
5:06:00 AM
Primaria Sectorului 3 a implementat un nou model de administratie locala, prin apropierea de proprii cetateni. Conform primarului Robert Negoita, o primarie inseamna mai mult decat o administratie eficienta, primaria trebuie sa fie aproape de locuitorii sai, trebuie sa fie centrul comunitatii locale.Incepand cu 2012, administratia locala a Sectorului 3 a implementat mai multe proiecte pentru cresterea spiritului civic al locuitorilor si pentru formarea unei comunitati.


VIDEO/FOTOGALERIE Ferrari va prezenta la salonul auto de la Frankfurt supercarul 488 Spider
5:05:38 AM
Ferrari va prezenta in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt modelul decapotabil 488 Spider care va dispune de un motor de 670 CP (Cai Putere) ce ii va permita sa depaseasca 330 km/h.


Triplu abuz de putere. Bine insurubat
5:02:00 AM
Inca un lot consistent de medici este acuzat de coruptie doar ca, spre deosebire de cazurile anterioare, in acest dosar apar pentru intaia oara cateva noutati esentiale. Noutati care intregesc tabloul unui abuz de putere pentru care medicii au fost constant indicati drept principali vinovati. Desi ei nu sunt singurii vinovati. Sunt doar o piesa, bine insurubata, din acest mecanism infiorator.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply