Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

AmCham Romania solicita o consultare publica reala pe tema legislatiei achizitiilor publice
3:48:49 AM
Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham Romania) solicita Guvernului acordarea unei perioade timp de cel putin 30 de zile pentru consultare publica pe marginea noilor proiecte de lege privind achizitiile publice. Pe data de 22 iulie, Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala pentru Achizitii Publice au publicat pe website, la sectiunea Transparenta Decizionala, proiectul de lege privind achizitiile publice clasice si cel privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, comunicand un termen de doar 10 zile pentru consultari publice. Reamintim ca la inceputul saptamanii si organizatiile Freedom House Romania, Expert Forum si Centrul Roman de Politici au solicitat prelungirea termenului de dezbatere.


Care sunt cauzele otitei, ce simptome prezinta si cum o putem trata? Dr. Andreea Mezei Negrila, medic specialist ORL, discuta online cu cititorii, vineri de la ora 11.00
3:33:00 AM
De ce apare otita si care sunt principalele simptome ale acesteia? Cand trebuie sa mergem la doctor si care sunt solutiile de tratament? Dr. Andreea Mezei Negrila, medic specialist ORL, discuta online cu cititorii MedLive, vineri de la ora 11.00.


VIDEOUPDATE Malaezia este aproape sigura ca fragmentele gasite in Insulele Reunion de la un Boeing 777, acelasi tip de aeronava ca in zborul MH370. In acea parte a lumii nu s-a pierdut niciun 777
3:26:00 AM
Malaezia este “aproape sigura” ca fragmentele de avion gasite in Insulele Reunion din Oceanul Indian sunt de la un Boeing 777, a declarat joi ministrul adjunct al transporturilor, ridicand astfel sansele ca acestea sa fie ramasite ale disparutului zbor MH370, scrie Reuters.


??FOTO Diferenta dintre PR-ul ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si realitatea din spitalele bucurestene
3:15:00 AM
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat la sfarsitul saptamanii trecute mai multe spitale din Bucuresti „pentru a verifica ca totul functioneaza cum trebuie in aceste zile caniculare”. Pe pagina sa de Facebook apar doar imagini din saloane curate si culoare luminate. Realitatea are insa si o alta latura, foarte diferita. Desi spitalele din Bucuresti ofera printre cele mai bune conditii din tara, lucrurile sunt inca departe de normalitatea standardelor moderne de igiena. Cititorii HotNews ne-au trimis mai multe imagini din spitalele bucurestene surprinse chiar in perioada in care ministrul si-a efectuat vizitele. Diferentele nu necesita comentarii suplimentare.


Codul portocaliu de canicula, extins la sapte judete din sudul tarii.Furtuni si averse, posibil grindina, incepand de joi dupa-amiaza si pana vineri
3:13:00 AM
Administratia Nationala de Meteorologie a extins joi codul portocaliu de canicula si pentru judetul Calarasi, in conditiile in care in sapte judete din sudul tarii se vor inregistra pana la 40 de grade.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply